Închide meniul

Florin Tănase e golgheterul Ligii 1, dar nu și-a impresionat toți rivalii: ”Nu e foarte greu de ținut!” Cuvinte mari la adresa lui Octavian Popescu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 mai 2021, 8:08

Florin Tănase e golgheterul Ligii 1, dar nu și-a impresionat toți rivalii: ”Nu e foarte greu de ținut!” Cuvinte mari la adresa lui Octavian Popescu

Florin Tănase este dorit de Anderlecht

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Căpitanul FCSB are un sezon de vis. Este golgheterul campionatului cu 21 de goluri. Tănase a făcut pasul și spre națională, acolo unde a reușit să și marcheze în partida cu Macedonia de Nord.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuși, Tănase nu și-a impresionat toți adversarii din România. Florin Gardoș, actualul fundaș al celor de la Academica Clinceni, nu a fost impresionat de Tănase.

Nu am simțit că Tănase e un jucător foarte greu de marcat. În sezonul regulat și-a creat foarte puține ocazii și am și câștigat acel meci cu 1-0. Mai sunt Moruțan, Octavian Popescu, jucători care oricând pot avea o execuție și să înscrie”, a declarat Gardoș pentru Digisport.

În schimb, Gardoș a avut cuvinte de laudă pentru Octavian Popescu.

Octavian Popescu e un jucător într-adevăr cu foarte multă calitate, dar mai contează mult și ce se întâmplă în afara muncii, în viața de zi cu zi. Eu nu îl știu, dar sper că e un copil serios. Practic, are toate calitățile ca să ajungă fotbalist foarte bun, depinde doar de el”, a mai spus fundașul de la Clinceni.

Reclamă

Florin Gardoș: "Nu cred că pregătirea fizică la FCSB este problematică"

FCSB și Florin Tănase sunt în pierdere de viteză în lupta la titlu. După înfrângerea de la Craiova, FCSB a pierdut și primul loc. Mulți au spus că o cauză a formei mai slabe a echipei ar fi unele deficiențe ale pregătirii fizice. 

Sincer nu cred că pregătirea fizică la FCSB este problematică. Pe lângă faptul că am trăit acolo și știu cum m-am simțit, în perioada de iarnă FCSB a fost singura echipă care s-a pregătit în străinătate și am mai văzut imagini cu antrenamentele lor și mi-am adus aminte de perioada când lucram și eu lucruri similare.

Și gândul meu era că ce bine mi-ar prinde un antrenament ca și acela, pe iarbă, un meci amical. Noi am făcut pe sintetic în acea perioadă, deci ne-a fost mult mai greu. Așa că nu cred că a fost o problemă fizică la FCSB”, a încheiat Florin Gardoș.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:55 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și