Închide meniul
EXCLUSIV

Florin Tănase, gata să plece de la FCSB! ”E pregătit pentru un club mare din vest!” Ioan Andone este sigur: ”Se poate vinde pe milioane!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 mai 2022, 14:58

Florin Tănase, gata să plece de la FCSB! ”E pregătit pentru un club mare din vest!” Ioan Andone este sigur: ”Se poate vinde pe milioane!”

Ioan Andone a fost uluit de primul gol primit de Rapid la Voluntari

Ioan Andone, în timpul unui interviu/captură AntenaSport

Florin Tănase, gata să plece de la FCSB! Ioan Andone susține că ”decarul” echipei lui Gigi Becali este singurul pregătit să facă pasul către un club mare din Europa. Andone este sigur că Tănase ar face față cu brio în Spania sau Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tănase a fost foarte aproape de a pleca de la FCSB și în perioadele trecute de transfer, fiind dorit de cluburi importante din lume. Andone îl vede pe căpitanul celor de la FCSB un jucător pe care Becali poate lua câteva milioane de euro. Trebuie spus că golgheterul Ligii 1 are o clauză de reziliere de 3.000.000 de euro.

Florin Tănase, gata să plece de la FCSB

Ioan Andone e sigură că Tănase s-ar descurca fără probleme la echipe bune din Spania sau Italia.

Tănase este pregătit pentru un club bun. Este pregătit să facă pasul către un club mare din vest. Nu mă refer aici la Real, Barcelona, Bayern, Manchester City, dar ar putea juca la un club bun din Europa. La Valencia, Villarreal, ar juca, s-ar bate pentru postul de titular fără probleme. Tănase are un nivel foarte bun. Are peste 200 de meciuri în Liga 1.

El e un jucător pregătit să joace afară, la un club bun din vest. Cred că se poate vinde pe milioane. Că or fi cinci, că or fi 10, că or fi șapte, sau trei. Ar putea să joace în Spania, sau în Italia. Chiar în Italia. Are calitate să joace acolo, Tănase aleargă mult, face și faza de apărare. Ăsta e un jucător pregătit să joace în străinătate”, a spus Ioan Andone pentru AntenaSport.

Reclamă

Florin Tănase, cel mai bine plătit jucător de la FCSB

Totuși, Andone consideră că Tănase o duce bine și în România, așa că nu ar fi o problemă dacă nu ar pleca.

La cât câștigă în România, nu știu ce diferență ar mai putea lua acolo. Aici e apreciat de Gigi, e un jucător foarte bun. Am înțeles că e foarte bine plătit. Îl apreciază și suporterii”, a mai spus Andone.

Florin Tănase este golgheterul Ligii 1

Golgheterul la zi al Ligii 1, Tănase poate deveni, pentru al doilea sezon consecutiv, cel mai bun marcator din campionat. Căpitanul celor de la FCSB ar putea intra astfel într-o galerie selectă de jucători. Sezonul precedent, Tănase a ieșit golgheter cu 24 de reușite, iar acum are 19 goluri și mai sunt trei etape de disputat.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Florin Tănase poate intra într-o galerie selectă a fotbalului românesc, alături de Gică Hagi, Ion Oblemenco, Dudu Georgescu, Gheorghe Constantin, Ștefan Dobay, Ladislau Bonyhadi, Titus Ozon sau Gică Craioveanu.

În vârstă de 27 de ani, Tănase este cotat de transfermarkt.com la 5,5 milioane de euro, fiind cel mai valoros jucător din Liga 1.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și