Închide meniul

Florin Tănase, mesaj dureros pentru Gigi Becali! FCSB nu mai are şanse la titlu. Ce spune despre transferul în străinătate

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 17 ianuarie 2022, 16:17 / Actualizat: 23 martie 2023, 22:41

Florin Tănase, mesaj dureros pentru Gigi Becali! FCSB nu mai are şanse la titlu. Ce spune despre transferul în străinătate

Florin Tănase şi-a decis viitorul după ce şi-a reziliat contractul cu Al Jazira

Florin Tănase, într-un meci pentru FCSB / Profimediaimages

Florin Tănase, mesaj dureros pentru Gigi Becali! Florin Tănase este foarte aproape de a rămâne la FCSB şi în 2022. Transferul la arabi e picat, iar şansele ca o altă mutare să se perfecteze sunt extrem de mici. Căpitanul celor de la FCSB rămâne în Liga 1, dar îi transmite un mesaj dureros şefului Gigi Becali. Vicecampioana are şanse mici să mai ia titlul în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB are de recuperat 10 puncte pentru a-i fura titlul CFR-ului, dar jucătorii lui Gigi Becali pare că şi-au luat adio de la primul loc. Este anunţul căpitanului Florin Tănase, aproape convins că echipa sa nu mai are şanse să îi ajungă pe rivalii din Gruia.

Florin Tănase, mesaj dureros pentru Gigi Becali!

FCSB – CFR Cluj e duminică, de la ora 20.00, pe Arena Naţională. Marele derby al fotbalului românesc pare a fi doar unul de palmares. Nici căpitanul roş-albaştrilor, Florin Tănase, nu crede că echipa sa îi mai poate ajunge în clasament pe băieţii lui Dan Petrescu. „Anul acesta e aproape imposibil (n.r.- ca FCSB să câștige titlul), trebuie să fim realiști, sunt 10 puncte diferență, dar noi credem. Dacă vom câștiga acest meci cu CFR, sperăm ca ei să se încurce, vor avea un program puțin mai dificil decât al nostru”, a declarat Florin Tănase.

Căpitanul FCSB-ului nu e afectat de transferul ratat

Florin Tănase a fost dorit în această iarnă la Al Nasr Dubai, dar transferul său a picat. Căpitanul roş-albaştrilor poate pleca oricând de la echipă dacă i se achită clauza de rezieliere de trei milioane de euro. Deşi a spus-o în mai multe rânduri că vrea să plece din România, Tănase spune că nu este afectat de ratarea mutării în Golf și și-a propus să ajute FCSB-ul în lupta cu CFR Cluj pentru titlul de campioană, chiar dacă ardelenii sunt la 10 puncte în fruntea ierarhiei Ligii 1.

Citește și:

”Cred că mai avem nevoie de câțiva jucători. Sunt aici, sunt fericit, nu s-a întâmplat acum (n.r.- ratarea transferului). Trebuie să mă concentrez, să ajut mai mult clubul. Eu, când intru pe teren, chiar dacă sunt la antrenament sau la meci, nu mă mai gândesc că puteam să fiu acolo sau acolo. M-am apucat de fotbal din plăcere, nu cu gândul de a pleca la o echipă sau alta”, a mai spus căpitanul FCSB-ului.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și