Închide meniul

Mihai Stoica a dezvăluit motivul pentru care Florin Tănase nu a jucat în FCSB – Mioveni 0-0: „N-avea sens să rişte! A fost o problemă la ultimul antrenament”

Antena Sport Publicat: 15 ianuarie 2022, 22:06 / Actualizat: 4 aprilie 2023, 19:09

Mihai Stoica a dezvăluit motivul pentru care Florin Tănase nu a jucat în FCSB – Mioveni 0-0: „N-avea sens să rişte! A fost o problemă la ultimul antrenament

Florin Tănase e de părere că Florin Talpan este cel mai antipatic personaj din fotbalul românesc

Florin Tănase, semnal de alarmă pentru Florin Talpan / Hepta

  • FCSB – Mioveni 0-0
  • Florin Tănase a lipsit de la singurul amical al iernii

Mihai Stoica a dezvăluit motivul pentru care Florin Tănase nu a jucat în FCSB – Mioveni 0-0. Managerul general al FCSB spune că Toni Petrea nu a dorit să îl forţeze pe Tănase, având în vedere că acesta avea o contuzie. Primul meci al FCSB din 2022 este chiar derby-ul cu CFR Cluj, meci în care Tănase va fi titular.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a dezvăluit motivul pentru care Florin Tănase nu a jucat cu Mioveni

Tănase n-a jucat, pentru că avea o contuzie şi n-avea sens să rişte. Acest meci a fost o repetiţie pentru partida cu CFR Cluj. Mai puţin prin prisma faptului că nu a jucat Tănase. Cel mai probabil, el va fi titular şi cu banderola de căpitan pe mână. El se va antrena normal de luni, dar nu ştim ce se poate întâmpla, sper să nu se mai întâmple nimic şi să poată juca în meciul cu CFR Cluj.

Am vorbit cu medicul echipei şi am înţeles că toţi jucătorii se antrenează normal. La Tănase a fost vorba de o contuzie, a fost o problemă la ultimul antrenament” , a declarat Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Reclamă
Citește și:

Florin Tănase, aproape de a rata un nou transfer

Florin Tănase este foarte aproape de a rata un nou transfer. Deşi îşi dorea enorm să plece în străinătate, se pare că ofertele pentru fotbalistul celor de la FCSB au picat şi acesta va continua şi în 2022 la echipa vicecampioană. Florin Tănase a fost aproape de a pleca la Al Nasr Dubai. Arabii erau gata să îi achite lui Gigi Becali clauza de reziliere de trei milioane de euro, dar pare că totul a picat. Coechipierii lui Tănase sunt bucuroşi că va fi alături de ei şi în 2022.

„Ne bucurăm că a rămas lângă noi, el este jucătorul nostru foarte important. Marchează, îşi face treaba. Ne dorim… şi el îşi doreşte să plece la mai bine. Acum dacă aşa a fost, să rămână aici, ne bucurăm”, a spus Darius Olaru, la finalul amicalului FCSB – Mioveni 0-0.

Reclamă

MM Stoica a vorbit despre viitorul lui Florin Tănase

Mihai Stoica spune că, în acest moment, nu se pune problema ca Florin Tănase să plece de la FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor a spus că este exclusă varianta ca Tănase să plece la Ferencvaros.

Tănase nu pleacă! Tase stă bine, citesc tot felul de titluri click-bait că are oferte din Ungaria. Cine s-ar duce cu soția gravidă în altă țară pentru 40.000 de euro când el câștigă aici 30.000 de euro. Nu s-a primit nicio ofertă pentru Tănase.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!” 23:29 Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor! 23:17 Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!” 23:16 Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”! 22:52 Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni 22:43 Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti 22:21 Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis 22:20 FotoRapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi 21:44 „Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid 21:19 FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB
Liga 1 • 22:21
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica
Liga 1 • 21:00
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!”
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi!
Extra • 20:21
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri”
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali
Liga 1 • 19:28
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!”
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 18:38
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!”