Închide meniul

Florin Tănase, prezent la antrenamentele FCSB-ului! Internaţionalul român s-a antrenat alături de roş-albaştri

Viviana Moraru Publicat: 24 iunie 2023, 14:11 / Actualizat: 24 iunie 2023, 15:30

Reclamă
Florin Tănase, prezent la antrenamentele FCSB-ului! Internaţionalul român s-a antrenat alături de roş-albaştri

Florin Tănase, prezent la antrenamentele FCSB-ului

Florin Tănase era căpitanul FCSB / Profimedia

Florin Tănase a fost prezent la antrenamentele FCSB-ului. Fostul căpitan al roş-albaştrilor se află în ţară, înainte de reunirea echipei sale, Al Jazira. Tănase a profitat de acest fapt şi s-a antrenat alături de foştii săi colegi de la trupa lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase a plecat de la FCSB în 2022, fiind cumpărat de Al Jazira cu 3 milioane de euro.

Florin Tănase, prezent la antrenamentele FCSB-ului

Florin Tănase s-a antrenanat alături de FCSB, anunţă fanatik.ro. Echipa fostului căpitan al roş-albaştrilor se va reuni în următoarea perioadă, însă chiar şi aşa, acesta ar urma să nu fie prezent în Emiratele Arabe Unite.

Tănase este aproape de un transfer în această vară, fiind dorit cu insistenţă în prima ligă din Turcia. Trabzonspor a pus ochii pe internaţionalul român, şi astfel acesta ar urma să-şi schimbe echipa în această pauză competiţională.

Cu toate acestea, un impediment în oficializarea transferului lui Florin Tănase la Trabzonspor l-ar putea reprezenta salariul acestuia. Atacantul câştigă anual 1,2 milioane de euro, la formaţia din Emiratele Arabe Unite.

Reclamă

Nu se poate pune problema unei reveniri a lui Florin Tănase la FCSB, deoarece cei de la Al Jazira speră să-şi recupereze o parte din cei trei milioane de euro investiţi în atacantul de 28 de ani.

Cu toate acestea, Tănase rămâne un apropiat al patronului de la FCSB. Gigi Becali a declarat, în mai multe rânduri, că a păstrat legătură cu acesta, chiar şi după ce a plecat de la gruparea roş-albastră.

„Vorbesc mereu cu Tănase, când dă gol, mă sună, când dă pase de gol, mă sună. Mi-a zis că stă doi ani pe acolo să facă bani și se întoarce înapoi”, spunea Gigi Becali în trecut, despre Florin Tănase, potrivit fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Tănase ar putea pleca din Emiratele Arabe Unite

Florin Tănase ar putea pleca din Emiratele Arabe Unite. Fostul jucător al lui FCSB este dorit în Turcia, la Trabzonspor. Formaţia turcă a mai fost interesată şi în trecut de către internaţionalul român de 28 de ani.

Trabzonspor a încheiat campionatul precedent pe locul 6 în Turcia, o clasare dezamăgitoare pentru pretenţiile sale. Cu un sezon înainte, Tranbzonspor a cucerit titlul.

Potrivit fotomac.com, negocierile dintre Al Jazira şi Trabzonspor au început. Echipa turcă speră să îi convingă pe conducătorii formaţiei arabe să îl cedeze pe Florin Tănase încă din această vară.

Florin Tănase a evoluat în 27 de partide, în toate competiţiile, pentru Al Jazira, după ce s-a transferat vara trecută la echipa din Emirate. 7 goluri şi 3 pase decisive este bilanţul românului în Emirate. Al Jazira i-a plătit 3 milioane de euro lui Gigi Becali pentru a-l achiziţiona pe internaţionalul român.

Clubul turc poartă şi negocieri cu Florin Tănase, în paralel cu cele pe care le are cu Al-Jazira. Românul e tentat să se întoarcă în Europa, dar el are un salariu foarte bun în Emirate: 1,2 milioane de euro pe sezon.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 20:03 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-1. Safranko a dat lovitura încă din minutul 2! Apărarea lui Gică Hagi, făcută praf 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” Vezi toate știrile
Citește și