Închide meniul

Florinel Coman a revenit cu gol și anunță hegemonia FCSB: "Vom fi greu de bătut!" Cum se simte și cui i-a dedicat golul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 decembrie 2020, 20:43 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Florinel Coman a revenit cu gol și anunță hegemonia FCSB: "Vom fi greu de bătut!" Cum se simte și cui i-a dedicat golul

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Florinel Coman

Florinel Coman anunță că FCSB va fi o echipă greu de bătut în acest sezon. ”Mbappe” de România i-a pus gând rău și campioanei. CFR Cluj – FCSB este derby-ul etapei viitoare în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„​Mergem la CFR să luăm cele trei puncte, cu gândul ăsta plecăm la fiecare meci. Suntem setați pe acest meci să ieșim învingători. Au fost momente foarte bune, dar ca grup și unitate e cel mai bun moment, mai ales că suntem jucători care lucrăm de câțiva ani și s-a format o anumită omogenitate. Anul ăsta vom fi foarte greu de bătut​”, a spus Florinel Coman la Digisport.

Coman a marcat în prelungirile meciului golul al doilea al celor de la FCSB.

Eu sunt bucuros că am luat cele 3 puncte, că am dat 3 goluri, ne-am făcut foarte bine treaba atât ofensiv, cât și defensiv. M-am gândit mereu să înscriu, mă bucur că am făcut-o acum, la revenire. Mă simt foarte bine și dornic să joc fotbal. Pot spune că sunt 100%, m-am simțit bine la antrenamente și acum, la meci.

A fost o perioadă foarte grea, dar mă bucur că am reușit că am trecut peste, că staff-ul medical și toți cei din acest grup au fost alături de mine. Cel mai greu a fost începutul, când am fost lovit pe teren. Nu mi s-a mai întâmplat niciodată să stau așa mult, să fiu accidentat, așa că mi-a fost foarte greu.

Reclamă

Acest gol vrea să îl dedic bunicului meu care a decedat. M-am gândit mereu să înscriu, mă bucur că am făcut-o acum la debut", a mai spus Coman. 

Florinel Coman îi laudă pe Dennis Man și Florin Tănase

Dennis Man și Florin Tănase sunt cei mai în formă jucători de la echipă. Man are 10 goluri, în timp ce Tănase a marcat de 9 ori. Căpitanul FCSB a rezistat 30 de minute pe teren. 

"E normal, Tănase și Man sunt jucători foarte valoroși și era normal să aibă aceste statistici. Sper ca Tase să fie bine, să fie apt. Suntem un grup foarte unit, care își dorește performanță", a mai spus Coman. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și