Închide meniul

Florinel Coman, aproape de transferul la un club uriaş! Suma cerută de Becali

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 mai 2020, 17:46 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Florinel Coman, aproape de transferul la un club uriaş! Suma cerută de Becali

Când va reveni Florinel Coman pe teren

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Turcii l-au vrut pe Coman şi în 2017, dar Viitorul s-a opus atunci, refuzând o ofertă de 4 milioane de euro. Se pare că, acum, turcii trebuie să pună pe masă cel puţin 10 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Interesant e faptul că gruparea Cim Bom Bom mai are o variantă pentru postul lui Coman. Andriy Yarmolenko, ucraineanul lui West Ham poate ajunge în Turcia. 

Gigi Becali pregăteşte transferul stelar al lui Coman

Mbappe e cotat de transfermarkt.de la 5.4 milioane de euro, iar Gigi Becali vrea să obţină măcar 10 milioane de euro.

”Am primit multe telefoane pentru Florinel Coman. Toată lumea se învârte acum acolo, la 7 sau 8 milioane de euro. Nimeni nu trece de pragul ăsta. Oferta din America pentru Coman a fost foarte serioasă, dar a fost foarte joasă în comparație cu ce a vrut FCSB.

Pentru mine, valoarea lui Florinel Coman, în acest moment, este de 10-12 milioane de euro. Florin Tănase poate fi vândut, cred, la 4 milioane. Florinel Coman e vârf de lance, mai e și Tănase acolo, poate fi și Vînă”, spune Becali, cu ceva timp în urmă. 

Reclamă

Florinel Coman este cel mai bun marcator al acestui sezon din Liga 1, cu 11 goluri 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:00 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și