Închide meniul

Florinel Coman, asul din mâneca lui Edi Iordănescu? Când va reveni „Mbappe de România” pe teren. Anunțul de ultimă oră făcut de Mihai Stoica

Alexandru Ivan Publicat: 21 octombrie 2021, 19:19

Reclamă
Florinel Coman, asul din mâneca lui Edi Iordănescu? Când va reveni „Mbappe de România pe teren. Anunțul de ultimă oră făcut de Mihai Stoica

Când va reveni Florinel Coman pe teren

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Nu doar Florinel Coman are probleme cu accidentările, ci și întreaga echipă de la FCSB. Încercând să explice cât de dramatică este situația la echipa lui Edi Iordănescu, Mihai Stoica a anunțat că „Mbappe de România” va reveni în luna decembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a anunțat când revine Florinel Coman

De asemenea, managerul general al roș-albaștrilor a precizat că și Andrei Miron, accidentat și el recent, va lipsi cel puțin 3 săptămâni.

„Am avut 13 jucători la meciul cu CS Mioveni. Am adus tot ce era pe lista B. Nu mai este niciun jucător. Panțîru revine în 2022, Coman revine în decembrie. Nu facem chestii de genu ăsta, Miron și Tănase s-au accidentat după meciul cu Mioveni, avem acte despre asta. Miron nu va juca 3 săptămâni”, a spus Mihai Stoica, potrivit digisport.

În ceea ce o privește pe FCSB, echipa lui Edi Iordănescu a fost lovită din plin de Covid-19 și accidentări. Roș-albaștrii au anunțat că nu pot disputa următoarele meciuri din cauza indisponibilităților din lot.

Coșmarul accidentărilor lui Florinel Coman

Deși a stat mai mult în afara gazonului în ultimul an, Florinel Coman nu s-a remarcat nici atunci când a fost apt de joc. Are doar trei goluri în ultimele două sezoane de Liga 1.

Reclamă

După revenire, Coman a rezistat doar câteva luni și s-a rupt din nou. A ieșit accidentat în meciul naționalei cu Macedonia de Nord, disputat în luna martie 2021, și și-a revenit abia la începutul acestui sezon.

Ultima accidentare a venit în meciul cu Sepsi din urmă cu două luni, chiar la debutul lui Edi Iordănescu la FCSB. Verdictilor medicilor a fost unul dur, pubalgie.

Regresul lui Florinel Coman este vizibil și în valoarea lui pe transfermarkt.com. În martie 2020, starul lui FCSB valora nu mai puțin de 6 milioane de euro, dar acum cota lui a scăzut la 4,5 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și