Închide meniul

“Ferească Dumnezeu! Ce-i atât de complicat?!” Mihai Stoica, noi detalii despre situația dramatică de la FCSB: “Să-l aducem pe Panțîru în cârje să joace?!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 octombrie 2021, 18:26

“Ferească Dumnezeu! Ce-i atât de complicat?!” Mihai Stoica, noi detalii despre situația dramatică de la FCSB: “Să-l aducem pe Panțîru în cârje să joace?!”

Mihai Stoica e managerul general de la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Mihai Stoica spune că FCSB nu are cum să joace partidele cu Farul Constanța, din Liga 1, și cea cu FC Voluntari, din optimile de finală ale Cupei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a dezvăluit că focarul de Covid-19 a făcut ravagii la echipă.

Mihai Stoica, noi detalii despre situația dramatică de la FCSB

Vă imaginați că 6 au fost cei cu simptome, probabil că sunt și asimtomatici. Avem 17 la prima echipă, 8 jucători și 9 membri din staff, și 6 jucători la academie.

Tu poți să treci jucători pe lista B, dar trebuie să ai 14 ani. Noi nu putem să-i trecem pe cei de 14 ani. Ferească Dumnezeu. Ce-i atât de complicat?? Mi se pare că există lista A și lista B. De pe lista A și B noi nu avem 13 jucători valizi la momentul actual. Noi, deocamdată ce am putea să trecem, sunt toți din focar. Puteți să sunați la DSP. Să presupunem, prin absurd, că putem să trecem pe lista B, doar ca să facem 13 ca să putem juca. Asta înseamnă să jucăm cu Andrei Vlad mijlocaș.

Noi avem lista A și lista B. Nu avem 13 jucători pentru meciul ăsta. Am spus că în academie sunt 6 jucători contaminați, nu au legătură cu lista B. Nu trebuie să apelăm la nimeni. Unde apare asta? Cine spune asta? Ce ar trebui să facem? Să-l aducem pe Panțîru în cârje să joace? Nu poți fi trecuți, oameni buni, nu pot fi trecuți din academie pe lista B. Nu am crezut că vor fi reinfectări, am crezut că o să fie doar infectări. Am împrumutat jucători pentru interesul clubului, pentru interesul fotbalului românesc. Nu ne-am gândit să ținem jucătorii ăia că o să avem vreodată focar de Covid-19”, a spus Mihai Stoica la digisport.ro.

Reclamă

Gică Popescu a răbufnit după ce FCSB a cerut amânarea meciului

Gică Popescu a răbufnit după ce FCSB a cerut la LPF amânarea meciului cu Farul, din cauza focarului de Covid-19 din lotul vicecampioanei. Preşedintele dobrogenilor susţine că toţi indisponibilii ar trebui să fie infectaţi, pentru ca partida să nu se dispute, necontând fotbaliştii accidentaţi.

Eu vreau doar să fie respectat regulamentul. Din ce știu, un meci se poate amâna exclusiv din cauza infectărilor cu COVID-19, nu și din cauza accidentărilor. Noi ne-am pregătit toată săptămâna cu gândul că meciul se va juca, nu ne-am gândit la amânare. Vom respecta orice decizie a LPF, dar vrem ca totul să fie făcut conform regulamentului!

Eu cred că s-ar crea un precedent periculos. Restul echipelor ar putea ulterior să amâne oricând un meci, spunând că au zece jucători accidentați. Noi am jucat la începutul sezonului fără cinci jucători care au fost convocați la Jocurile Olimpice, iar pe lângă aceștia am avut și patru accidentați. Vrem doar să fie respectat regulamentul, nimic mai mult!”, a spus Gică Popescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Absențe de la FCSB

Covid-19: Valentin Crețu, Iulian Cristea, Sorin Șerban, Răzvan Oaidă, Andrei Cordea, Valentin Gheorghe și Octavian Popescu

Accidentați: Florinel Coman, Ionuț Panțîru, Octavian Popescu, Andrei Burlacu, Ovidiu Popescu, Florin Tănase și Andrei Miron

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și