Închide meniul

Florinel Coman, făcut praf. „Nu vrea să ajungă mare!” Marea problemă a vedetei lui FCSB. „Degeaba are talent”

Alexandru Ivan Publicat: 10 octombrie 2021, 12:44

Reclamă
Florinel Coman, făcut praf. „Nu vrea să ajungă mare! Marea problemă a vedetei lui FCSB. „Degeaba are talent

Florinel Coman poate reveni pe teren chiar în derby-ul cu Rapid

Hepta

Deși a stat mai mult în afara gazonului în ultimul an, Florinel Coman nu s-a remarcat atunci când a fost apt de joc. Are doar trei goluri în ultimele două sezoane de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Contra crede că motivul din spatele formei slabe arătată de „perla” lui Gigi Becali stă în spatele atitudinii sale.

Florinel Coman, făcut praf de Cosmin Contra: „Nu vrea să ajungă mare!”

E un jucător talentat, însă nu are o mentalitate bună. Nu vrea să ajungă un jucător mare. Are calitatea prin care ar putea face diferența, însă mentalitatea nu îl ajută. Degeaba are talent dacă nu gândește așa cum trebuie. Și Dennis Man e un jucător extrem de talentat, însă o arată doar uneori”, a declarat Contra pentru sursa MozzartSport, citat de sport.ro.

Coșmarul accidentărilor lui Florinel Coman a început în luna septembrie 2020, când s-a accidentat în timpul meciului cu Backa Topola din preliminariile Europa League și a fost nevoit să stea departe de teren până în decembrie.

După revenire, Coman a rezistat doar câteva luni și s-a rupt din nou. A ieșit accidentat în meciul naționalei cu Macedonia de Nord, disputat în luna martie 2021, și și-a revenit abia la începutul acestui sezon.

Reclamă
Reclamă

Ultima accidentare a venit în meciul cu Sepsi din urmă cu două luni, chiar la debutul lui Edi Iordănescu la FCSB.

Edi Iordănescu: „Florinel Coman nu e nici măcar parțial în procesul de pregătire”

După ultima accidentare, verdictul medicilor a fost unul dur pentru Florinel Coman, pubalgie. Edi Iordănescu a dezvăluit că starul roș-albaștrilor nu e nici măcar parțial refăcut.

Suntem destul de restrânși ca număr, sunt mulți jucători cu probleme medicale. Îl avem pe Florinel (n.r – Coman) cu o perioadă mai lungă de accidentare. Nu e nici măcar parțial în procesul de pregătire. E chestie de timp la el”, a spus Edi Iordănescu, într-o cadrul conferință de presă.

Reclamă

Regresul lui Florinel Coman este vizibil și în valoarea lui pe transfermarkt.com. În martie 2020, starul lui FCSB valora nu mai puțin de 6 milioane de euro, dar acum cota lui a scăzut la 4,5 milioane de euro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:05

Gigi Becali a dezvăluit schimbarea pe care a comandat-o la pauza meciului cu RFS! Dialogul pe care l-a avut cu Mihai Stoica

12:01

„Aşa era şi când antrenam eu acolo!” Nicolae Dică, verdict după ce FCSB a debutat perfect în Europa League

11:53

Dinamo – Botoşani e SOLD OUT! „Câinii” iau cu asalt arena Arcul de Triumf! Ce bornă impresionantă pot stabili jucătorii lui Kopic

11:50

Ce şanse are FCSB să se califice în optimile Europa League, după victoria de senzaţie cu RFS! Opinia specialiştilor

11:12

„Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1

11:02

Gigi Becali a remarcat în mod special un jucător de la FCSB, după victoria cu 4-1 cu RFS: „A auzit declaraţiile mele”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și