Închide meniul

Florinel Coman, imagini de senzație din sala de forță. Cum se pregătește „Mbappe de România” pentru revenire

Alexandru Ivan Publicat: 13 octombrie 2021, 19:59

Florinel Coman, imagini de senzație din sala de forță. Cum se pregătește „Mbappe de România pentru revenire

Când va reveni Florinel Coman pe teren

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

  • Florinel Coman, imagini de senzație din sala de forță
  • Cum se pregătește „Mbappe de România” pentru revenire

Florinel Coman a postat pe rețelele de socializare un videoclip în care se antrenează alături de Ovidiu Kurti, kinetoterapeutul lui FCSB. Starul roș-albaștrilor a exersat câteva mișcări de lovire a balonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman, imagini de senzație din sala de forță

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Florinel Coman (@7coman_)

Deși a stat mai mult în afara gazonului în ultimul an, Florinel Coman nu s-a remarcat nici atunci când a fost apt de joc. Are doar trei goluri în ultimele două sezoane de Liga 1, fiind criticat dur de voci importante din fotbalul românesc.

Coșmarul accidentărilor lui Florinel Coman

Deși a stat mai mult în afara gazonului în ultimul an, Florinel Coman nu s-a remarcat nici atunci când a fost apt de joc. Are doar trei goluri în ultimele două sezoane de Liga 1.

Reclamă

După revenire, Coman a rezistat doar câteva luni și s-a rupt din nou. A ieșit accidentat în meciul naționalei cu Macedonia de Nord, disputat în luna martie 2021, și și-a revenit abia la începutul acestui sezon.

Ultima accidentare a venit în meciul cu Sepsi din urmă cu două luni, chiar la debutul lui Edi Iordănescu la FCSB. Verdictilor medicilor a fost unul dur, pubalgie.

Reclamă

Regresul lui Florinel Coman este vizibil și în valoarea lui pe transfermarkt.com. În martie 2020, starul lui FCSB valora nu mai puțin de 6 milioane de euro, dar acum cota lui a scăzut la 4,5 milioane de euro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Mihai Rotaru, „bombă” pe piața transferurilor! A pus ochii pe un jucător de națională, plecat pe o sumă mare în străinătate 17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”