Închide meniul

Florinel Coman primește noi critici: ”Nu e încă suficient de matur!” + Octavian Popescu, avertizat: ”Trebuie să aibă constanţă!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 februarie 2022, 11:43

Florinel Coman primește noi critici: ”Nu e încă suficient de matur!” + Octavian Popescu, avertizat: ”Trebuie să aibă constanţă!”

Florinel Coman este vedeta FCSB

Profimedia

Florinel Coman primește noi critici

„Se vorbeşte foarte frumos despre ei (n.r jucătorii de la FCSB), au fost făcute transferuri pe bani mulţi, dar sper să şi reuşească afară. Sunt jucători talentaţi, dar trebuie să dovedească şi în campionate tari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman are calitate, e un jucător bun, dar cred că nu e încă suficient de matur în acest moment. Dar are şi ghinion, că a stat mult accidentat.

Depinde (n.r întrebat dacă jucătorii români se maturiează greu), unii se maturizează la 28 de ani.

Da, e talentat, promite (n.r Octavian Popescu). Doar că trebuie să aibă constanţă, să joace meci de meci. Nu trebuie neapărat să fie cel mai bun de fiecare dată, dar unul dintre cei mai buni – da”, a declarat Adrian Ilie, potrivit digisport.ro.

EXCLUSIV | „Coman… Am crezut în el!” Gigi Becali, cu cărțile pe față

Gigi Becali a vorbit deschis despre cel mai scump jucător cumpărat vreodată de el. 3.000.000 de euro a plătit patronul FCSB pentru Florinel Coman. Tânărul internațional a revenit recent după o accidentare, dar nu este încă la parametrii doriți de staff-ul roș-albaștrilor.

Reclamă

„Au fost și greșeli… Și echipa făcută… Coman… Am crezut în el! Coman a avut două, clare. El dădea gol din situațiile alea. Una, în loc să preia mingea spre poartă, rămânea singur cu portarul, el s-a întors cu ea.

Încă una, tot așa, trebuia să dea gol. El nu are încă… nu e la capacitatea lui, i-a furat ăla mingea și a dat-o în corner. Cred că îi e și frică, altfel nu îmi explic”, a declarat Gigi Becali pentru AntenaSport.

Gigi Becali a refuzat două oferte clare pentru Florinel Coman

Ajuns la 23 de ani, Florinel Coman este cotat de transfermarkt.com la 4.000.000 de euro. Cota sa de piață a scăzut mult în ultima vreme, jucător având evoluții mult sub așteptări Acest lucru poate fi pus și pe seama accidentărilor. Până în vara lui 2024 mai are Coman contract cu FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Becali spera să dea lovitura cu Coman. După ce a plătit 3.000.000 de euro în schimbul său, finanțatorul FCSB voia să încaseze cel puțin 20 de milioane de euro. Omul de afaceri din Pipera a refuzat, în trecut, două oferte clare de aproximativ 9.000.000 de euro în schimbul său. Una a venit de la Sporting, iar cealaltă din Statele Unite.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și