Închide meniul

Florinel Coman, vedetă în SUA! „Perla” lui Gigi Becali a ajuns în atenția cluburilor din MLS. „E capabil de orice!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 decembrie 2021, 18:13

Florinel Coman, vedetă în SUA! „Perla lui Gigi Becali a ajuns în atenția cluburilor din MLS. „E capabil de orice!

lorinel Coman a intrat în atenția cluburilor din SUA

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Florinel Coman a fost lăudat de jurnaliștii din SUA, care au notat că starul lui FCSB e „capabil de orice” în zilele lui bune. „Perla” lui Gigi Becali i-a impresionat pe americani și prin calitățile sale fizice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a ajuns în atenția cluburilor din MLS

Asul din bandă al celor de la FCSB a atras multă atenție din partea marilor cluburi europene, precum și de la New York City FC și Orlando City, înainte ca accidentările să-l țină departe de teren un an întreg. Coman a revenit după ce s-a operat la genunchi în urmă cu câteva săptămâni, astfel că un cantonament de pregătire ar putea să-i fie de mare folos. Este rapid, bun din punct de vedere fizic, neînfricat și, atunci când este în formă, e capabil de orice”, au scris jurnaliștii americani, pe site-ul oficial al MLS.

Florinel Coman a bifat doar opt meciuri pentru FCSB în acest sezon, în toate competițiile. Fotbalistul de 23 de ani are în cont un singur gol, înscris în meciul cu Șahtior Karagandy, din preliminariile UEFA Conference League, când FCSB a fost eliminată la penalty-uri.

4 milioane de euro este cota lui Florinel Coman, potrivit transfermarkt.com. El mai are contract cu echipa lui Gigi Becali până în iunie 2022.

Florinel Coman, tras în jos de accidentări

Coșmarul lui Florinel Coman a început în septembrie 2020, când s-a accidentat în meciul nebun cu Backa Topola din preliminariile Europa League, scor 6-6. „Mbappe de România” a stat atunci aproape două luni în afara gazonului.

Reclamă

După revenire, Coman a rezistat doar câteva luni și s-a rupt din nou. A ieșit accidentat în meciul naționalei cu Macedonia de Nord, disputat în luna martie 2021, și și-a revenit abia la începutul acestui sezon. Ultima accidentare a venit în meciul cu Sepsi din urmă cu patru luni, chiar la debutul lui Edi Iordănescu la FCSB. Verdictilor medicilor a fost unul dur, pubalgie.

Coman s-a întors pe teren recent, la jumătatea lunii decembrie, când a jucat 25 de minute în derby-ul FCSB – Rapid 3-1. „Aşteptam această revanşă”, spunea atunci „perla” lui Gigi Becali.

Gigi Becali a refuzat o ofertă uriaşă pentru Florinel Coman din MLS

Florinel Coman a fost la un pas să plece de la FCSB în MLS, la începutul pandemiei. Orlando City a oferit 8 milioane de dolari pentru „Mbappe de România”, plus un procent de 50 la sută dintr-un viitor transfer. Gigi Becali nu a acceptat propunerea americanilor.

Reclamă 4 / 0/3

Cât timp a pierdut băiatul ăsta din cauza accidentării, aproape doi ani… Uite, aici, în biroul din fața noastră, am avut ofertă de la un club american, din Orlando. A venit directorul general, un brazilian, l-am chemat și pe Coman. Ofereau 8 milioane de dolari și 50 la sută! Era deja pandemie, deci vorbim de acum un an și câteva luni. Vara lui 2020. N-a vrut Gigi! Coman lua 1 milion de dolari pe an! Asta e! Acum îi trebuie sănătate și să revină în formă, are doar 23 de ani.

Era perioada când Gigi visa 25-30 de milioane de euro pe jucătorii lui, dar s-a convins că nu e chiar așa. Și pe Man vroia 18-20 și l-a dat până la urmă. A înțeles că, atunci când ai oferta, o plesnești și gata”, a spus Giovanni Becali potrivit fanatik.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și