Închide meniul

FOTO | Anunţ de ultimă oră făcut de Gică Popescu! Când va fi gata calea ferată Gara de Nord – Otopeni

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 22 iulie 2020, 16:19 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

FOTO | Anunţ de ultimă oră făcut de Gică Popescu! Când va fi gata calea ferată Gara de Nord – Otopeni

Facebook Gheorghe Popescu

Pasaj din cale ferată care va lega Otopeni de Gara de Nord

Calea ferată care va lega aeroportul Otopeni de Gara de Nord este vitală în vederea găzduirii de către România a 4 meciuri de la turneul final EURO 2020. Popescu a vizitat astăzi şantierul, alături de Ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu: "Ultimul puzzle! Din septembrie, de la Otopeni la Gara de Nord"

"Am fost astăzi, împreuna cu  domnul Lucian Bode, Ministrul Transporturilor, pe șantierul trenului care va lega Aeroportul Otopeni de Gara de Nord. Un proiect de suflet, în care m-am implicat și la care tin mult. 

Azi noapte s-a montat ultimul puzzle, tronsonul care traversează DN 1. Constructorul a promis că în septembrie vom putea ajunge cu trenul de la Otopeni la Gara de Nord. Ne vom mândri!", a scris Gică Popescu pe pagina sa de Facebook.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:45 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și