Închide meniul

FRF a stabilit programul din 16-imile Cupei României. Când vor juca FCSB, CFR şi Craiova. Cum poate fi decisă calificarea de Covid-19

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 18 noiembrie 2020, 14:36 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

FRF a stabilit programul din 16-imile Cupei României. Când vor juca FCSB, CFR şi Craiova. Cum poate fi decisă calificarea de Covid-19

Mediafax Foto / Alexandra Pandrea via Hepta

Cupa României a ajuns în faza 16-imilor de finală

Meciurile din şaisprezecimile, optimile şi sferturile de finală se vor disputa într-o singură manşă. În caz de egalitate, câştigătoarele se vor decide după prelungiri sau după lovituri de departajare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciurile din Cupa României nu pot fi reprogramate

În cazul în care o echipă nu se va putea prezenta din cauza cazurilor de Covid-19, ea va pierde la "masa verde". Partidele din Cupa României nu pot fi reprogramate, potrvit regulamentului adoptat de FRF în această vară.

Cel mai echilibrat meci va fi cel dintre Dinamo şi Viitorul, FCSB o va întâlni pe Gloria Buzău, iar CFR Cluj va încerca să treacă de Poli Iaşi.

Poli Iaşi a acceptat să joace la Cluj

Echipa din Moldova a acceptat să renunţe la avantajul terenului propriu şi să joace la Cluj. CFR a solicitat acest lucru din cauza programului încărcat din Europa League.

"CFR 1907 Cluj dorește să mulțumească public clubului CSM Politehnica Iași, președintelui clubului Ciprian Paraschiv, antrenorului Daniel Pancu și staff-ului său tehnic și nu în ultimul rând jucătorilor Politehnicii Iași, pentru gestul extraordinar de a accepta ca meciul din șaisprezecimile Cupei României să se dispute la Cluj, pe Stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” și nu la Iași, așa cum era programat conform tragerii la sorți", a transmis CFR într-un comunicat.

Reclamă

Programul meciurilor din 16-imile Cupei României

Vineri, 27 noiembrie

Sâmbătă, 28 noiembrie

Duminică, 29 noiembrie

Reclamă 4 / 0/3
  • Ripensia Timişoara – AFC Astra, ora 12:15
  • ACS Huşana Huşi – Universitatea Cluj, ora 13:30
  • FC Voluntari – Gaz Metan Mediaş, ora 17:30
  • Politehnica Iaşi – CFR 1907 Cluj, ora 20:30

Luni, 30 noiembrie

  • AFK Csikszereda – UTA Arad, ora 18:00
  • SCM Gloria Buzău – FCSB, ora 20:45
Recomandări
  • Când vor avea loc următoarele meciuri din Cupa României
  • Pandemia de coronavirus, spaima echipelor rămase în competiţie

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 0-0. Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și