Închide meniul

FRF îi dă dreptate lui Florin Talpan: „Oferă clubului posibilitatea de a participa în Liga 1 începând cu sezonul următor!”

Cosmin Olteanu Publicat: 13 aprilie 2023, 15:32

Reclamă
FRF îi dă dreptate lui Florin Talpan: Oferă clubului posibilitatea de a participa în Liga 1 începând cu sezonul următor!”

FRF îi dă dreptate lui Florin Talpan

Florin Talpan, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

FRF îi dă dreptate lui Florin Talpan! Juristul celor de la CSA Steaua a anunțat că „militarii” vor putea juca încă din sezonul viitor în Liga 1, dacă inițiativa lui Vasile Dîncu de a schimbat Legea Sportului va intra în vigoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest moment, CSA Steaua se află pe locul 2 din eșalonul secund, cu 44 de puncte obținute.

FRF îi dă dreptate lui Florin Talpan

Forul condus de Răzvan Burleanu confirmă spusele lui Florin Talpan. Astfel că, în cazul în care inițiativa lui Vasile Dîncu va intra în vigoare, trupa lui Daniel Oprița ar primi dreptul de a evolua în primul eșalon.

„Modificarea normei legale care împiedică în prezent cluburile de drept public să fie membre ale unei ligi profesioniste înseamnă în mod automat că această restricție nu mai este aplicabilă și oferă clubului în speță posibilitatea de a participa în Liga 1 începând cu sezonul următor, dacă sunt îndeplinite și toate celelalte condiții regulamentare!

Pentru evitarea oricărui dubiu dorim să subliniem în mod expres că răspunsul de mai sus este valabil în funcție de forma finală a normei respective și de data la care aceasta intră în vigoare, Federația Română de Fotbal neputând influența în niciun fel vreunul dintre cele două aspecte menționate”, susțin oficialii FRF, potrivit gsp.ro.

Reclamă

Ce a spus Florin Talpan

„Această propunere este făcută de către subsemnatul, adică de mine, încă din luna iunie anul trecut. Nu înţeleg de ce s-a tras de timp până acum. Dar este munca mea şi ştiam exact ce trebuie făcut. Dar nu este nicio problemă. Aşa sunt unii oameni. În fine.

Este foarte bună această iniţiativă legislativă şi eu sunt convins că vom avea drept de promovare încă din acest sezon. Nu mai vreau să mă mai enervez. O să avem drept de promovare, este o soluţie legislativă foarte bună şi este singura soluţie viabilă pe care Clubul Sportiv al Armatei trebuie să o urmeze.

În urmă cu două zile s-au întâlnit la stadion nişte persoane de la AS 47, care îşi face reclamă în interiorul stadionului şi nu înţeleg de ce. Acea discuţie spune foarte multe şi nu trebuie nicio asociere”, a declarat Florin Talpan, pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a comentat inițiativa lui Vasile Dîncu care ar putea să o ajute pe CSA Steaua

Gigi Becali îi atrage atenția lui Vasile Dîncu la faptul că legile din fotbalul românesc trebuie să fie în concordanță cu regulamentul UEFA și FIFA.

„Ce vrea Dîncu? De unde e Dîncu ăsta? Nici n-ai cum. Legile care sunt la fotbal trebuie să fie armonizate cu regulamentul UEFA și FIFA.

În al doilea rând, poți schimba de la anul, nu din sezonul acesta. Să facă ce vor ei, nu mă interesează.

Să mai vină cineva să dea bani la fotbal ca nebunii. Dacă mai vor să dea de la buget, ok.

Promovează și ce fac? Spune! Ce vor face? Va trebui să dea bani statul. Contează ce zic eu? Toate sunt de-a-ndoaselea în România. N-ați văzut că la CEDO avem procese cât toată lumea la un loc și mai mult. Și atunci ce mai poți să zici?”, a spus Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și