Închide meniul

Fulham vs Brentford, finala pentru suta de milioane de dolari! Meciul la capătul căruia pierzătorul nu câştigă nimic

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 31 iulie 2020, 5:57 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:13

Fulham vs Brentford, finala pentru suta de milioane de dolari! Meciul la capătul căruia pierzătorul nu câştigă nimic

Twitter

Fulham vs Brentford, finala pentru promovare în Premier League

Echipa care câştigă play-off-ul obţine, pe lângă promovarea în Premier League, şi o sumă uriaşă de bani, de aproximativ 100 de milioane de dolari. Pierzătorul rămâne cu buza umflată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Banii sunt primiţi în mai multe tranşe şi reprezintă, printre altele, drepturile TV şi de publicitate. 

Brentford vs Fulham, finala play-off-ului de promovare în Premier League

Brentford a evoluat ultima dată în prima ligă engleză, în sezonul 1946/1947, în timp ce Fulham a fost în Premier League, în sezonul 2018/2019.

Pentru a ajunge în finală, Brentford a trecut în semifinale de Swansea, 1-0 şi 3-1. De partea cealaltă, Fulham a tremurat serios. După 2-0 în tur, pe terenul lui Cardiff, galezii s-au impus cu 2-1, dar nu a fost de ajuns. 

Din Premier League au retrogradat Bournemouth, Watford şi Norwich City.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 10:00 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Lewis Hamilton, eliminat în Q1 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și