Închide meniul

Gabi Tamaș, așteptat la o altă echipă după ce a plecat cu scandal de la Petrolul: “Avem o relație specială! Am vorbit, n-aș avea probleme cu el!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 octombrie 2022, 8:26

Gabi Tamaș, așteptat la o altă echipă după ce a plecat cu scandal de la Petrolul: “Avem o relație specială! Am vorbit, n-aș avea probleme cu el!”

Gabi Tamaș este așteptat la FC Brașov de Dan Alexa

Gabi Tamaș, în timpul unui meci / Hepta

Gabi Tamaș este așteptat la o altă echipă, după ce a plecat cu scandal de la Petrolul. Fundașul de 38 de ani este liber de contract după ce s-a certat cu conducătorii și suporterii de pe “Ilie Oană”, dar nu duce lipsă de oferte. Jucătorul cu 67 de selecții la națională este dorit de Dan Alexa în Liga a 2-a, la FC Brașov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tamaș s-a aflat în centrul unui scandal monstru la Ploiești. “Veteranul” de 38 de ani a fost înregistrat de antrenorul Petrolului, Nae Constantin, în timp ce înjura necontenit suporterii “lupilor galbeni”.

Gabi Tamaș, așteptat la o altă echipă după ce a plecat cu scandal de la Petrolul

La câteva zile de la despărțirea de Petrolul, Gabi Tamaș a primit deja o ofertă. Dan Alexa își dorește să-l aducă la FC Brașov. Tehnicianul a dezvăluit că a vorbit deja cu Tamaș și consideră că “nu aș avea probleme cu el”.

„Am fost colegi și ne înțelegem foarte bine. Noi avem o relație specială și sub nicio formă nu cred că aș putea avea probleme cu el la FC Brașov. Îl cunosc atât de bine. L-aș lua mâine pe Gabi Tamaș! Am vorbit cu el și recunosc că mi l-aș dori foarte mult la FC Brașov.

Este un jucător foarte valoros. Gabi a ajutat-o mult pe FC Voluntari, a jucat foarte bine și la Petrolul și ar fi un mare plus pentru noi sosirea unui astfel de jucător”, a spus Dan Alexa, potrivit Prosport.

Reclamă

La ora actuală, FC Brașov se află pe locul 11 în Liga a 2-a, la 10 puncte în spatele liderului CSA Steaua, după 10 etape.

Gigi Becali l-a criticat dur pe Gabi Tamaş: „Aia e patima lui, deși e un om extraordinar”

Gigi Becali l-a criticat dur pe Gabi Tamaş, despre care spune că nu se poate abţine de la distracţie şi de la băutură. Acesta ar fi motivul pentru care fotbalistul de 38 de ani nu a ajuns printre cei mai buni fundaşi din lume, susţine patronul FCSB.

„Lasă, să nu vorbim de Gabi Tamaș. Dacă era un fotbalist serios, putea să fie unul dintre cei mai mari fundași centrali din lume, dar el nu poate, el trebuie să se ducă la distracție, la băutură.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă îi vine lui, el nu ține cont, ia și bea acolo în cantonament cu jucătorii, nu ține cont. Aia e patima lui, deși e un om extraordinar. Are patimă de băutură. Dacă scăpa de patima asta, era mare, mare de tot”, a spus Becali, la Pro Arena.

Gabi Tamaş, „momit” cu un pahar de vin! Costel Lazăr a dezvăluit culisele „divorţului”

Costel Lazăr a spus tot după ce a fost numit „boschetar” de Gabi Tamaş. Preşedintele de la Petrolul Ploieşti a prezentat culisele „divorţului” dintre veteranul de 38 de ani şi gruparea de pe „Ilie Oană”.

„Îmi pare foarte rău că Gabi Tamaș a fost împins să facă acest lucru, a fost dirijat pe o stradă greșită de către niște persoane care nu pot intra, nu pot face parte din conducerea clubului. Mă refer la faptul că a fost invitat să bea un pahar de vin, apoi îndemnat să sune atât la mine, cât și la antrenorul principal.

Am stat de vorbă cu Gabi Tamaș după ce s-a calmat și am simțit regret în vocea lui. Am simțit că a venit la Petrolul tocmai datorită suporterilor și a atmosferei, dar a fost îndemnat să facă aceste lucruri de unele persoane care nu vor face cinste niciodată clubului. Este vorba despre persoane care nu doresc binele clubului și nu există pentru mine.

Băuse cu un pahar mai mult și, din câte am înțeles, anumite persoane de lângă el îi făceau semn să acuze din ce în ce mai mult. Ceea ce s-a întâmplat este regretabil. Noi l-am dorit cu toții, inclusiv antrenorul Nae Constantin. Am format scheletul echipei și în jurul lui.

Nu am nimic personal cu Gabi Tamaș. A fost împins pe o stradă greșită, a intrat în jocurile unor persoane care nu iubesc Petrolul”, a declarat Costel Lazăr, potrivit Prima Sport.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” Vezi toate știrile
Citește și