Închide meniul

Gigi Becali l-a criticat dur pe Gabi Tamaş: „Are patimă de băutură. Dacă scăpa de patima asta, era mare, mare de tot”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 17 octombrie 2022, 12:42

Gigi Becali l-a criticat dur pe Gabi Tamaş: „Are patimă de băutură. Dacă scăpa de patima asta, era mare, mare de tot

Adi Popa, declaraţie genială despre Gabriel Tamaş

Gabi Tamaş este jucătorul celor de la Concordia Chiajna / Hepta

Gigi Becali l-a criticat dur pe Gabi Tamaş, despre care spune că nu se poate abţine de la distracţie şi de la băutură. Acesta ar fi motivul pentru care fotbalistul de 38 de ani nu a ajuns printre cei mai buni fundaşi din lume, susţine Gigi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii Petrolului, dar şi Costel Lazăr, au fost înjuraţi ca la uşa cortului de Gabriel Tamaş într-o înregistrare a unei convorbiri pe care a avut-o cu antrenorul Nae Constantin. Acesta este ultimul scandal în care a fost implicat fostul internaţional.

Gigi Becali l-a criticat dur pe Gabi Tamaş: „Aia e patima lui, deși e un om extraordinar”

„Lasă, să nu vorbim de Gabi Tamaș. Dacă era un fotbalist serios, putea să fie unul dintre cei mai mari fundași centrali din lume, dar el nu poate, el trebuie să se ducă la distracție, la băutură.

Dacă îi vine lui, el nu ține cont, ia și bea acolo în cantonament cu jucătorii, nu ține cont. Aia e patima lui, deși e un om extraordinar. Are patimă de băutură. Dacă scăpa de patima asta, era mare, mare de tot”, a spus Becali, la Pro Arena.

Tamaş a mai jucat pentru FCSB în perioadele ianuarie – august 2015 şi în februarie – 2016 – iulie 2017. El a câştigat un titlu, o Cupă a României şi două Cupe ale Ligii României.

Reclamă

Gabi Tamaş, „momit” cu un pahar de vin! Costel Lazăr a dezvăluit culisele „divorţului”

Costel Lazăr a spus tot după ce a fost numit „boschetar” de Gabi Tamaş. Preşedintele de la Petrolul Ploieşti a prezentat culisele „divorţului” dintre veteranul de 38 de ani şi gruparea de pe „Ilie Oană”. Costel Lazăr a fost înjurat ca la uşa cortului de Gabi Tamaş, în înregistrarea pe veteranul a avut-o cu antrenorul Nae Constantin. Preşedintele „lupilor galbeni” nu este supărat şi acuză un complot.

„Îmi pare foarte rău că Gabi Tamaș a fost împins să facă acest lucru, a fost dirijat pe o stradă greșită de către niște persoane care nu pot intra, nu pot face parte din conducerea clubului. Mă refer la faptul că a fost invitat să bea un pahar de vin, apoi îndemnat să sune atât la mine, cât și la antrenorul principal.

Am stat de vorbă cu Gabi Tamaș după ce s-a calmat și am simțit regret în vocea lui. Am simțit că a venit la Petrolul tocmai datorită suporterilor și a atmosferei, dar a fost îndemnat să facă aceste lucruri de unele persoane care nu vor face cinste niciodată clubului. Este vorba despre persoane care nu doresc binele clubului și nu există pentru mine.

Reclamă 4 / 0/3

Băuse cu un pahar mai mult și, din câte am înțeles, anumite persoane de lângă el îi făceau semn să acuze din ce în ce mai mult. Ceea ce s-a întâmplat este regretabil. Noi l-am dorit cu toții, inclusiv antrenorul Nae Constantin. Am format scheletul echipei și în jurul lui.

Nu am nimic personal cu Gabi Tamaș. A fost împins pe o stradă greșită, a intrat în jocurile unor persoane care nu iubesc Petrolul”, a declarat Costel Lazăr, potrivit Prima Sport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și