Închide meniul

Gabi Tamaș, discurs critic la adresa tinerilor fotbaliști: „Îmi vine să-i «mănânc»!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 26 aprilie 2023, 16:25

Gabi Tamaș, discurs critic la adresa tinerilor fotbaliști: Îmi vine să-i «mănânc»!”

Gabi Tamaș, discurs critic la adresa tinerilor fotbaliști

Gabi Tamaș, la un interviu / AS.ro

Gabi Tamaș a avut un discurs critic la adresa tinerilor fotbaliști! Actualul fundaș al celor de la Concordia Chiajna a dezvăluit faptul că nu îi surâde o carieră de antrenor, după ce va agăța ghetele în cui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Tamaș consideră inadmisibilă atitudinea delăsătoare pe care tinerii fotbaliști o au, în prezent, deși dispun de condiții mult mai bune decât generația sa.

Gabi Tamaș, discurs critic la adresa tinerilor fotbaliști

Deși urmează cursurile școlii de antrenori, Tamaș spune că i s-ar potrivi mai bine o funcție de management în cadrul unui club de fotbal.

„Am mai multe în cap. Aș avea în cap și să vând tot ce am și să plec în străinătate. Să-mi fac un restaurant și o casă pe malul mării.

Acum fac cursurile de antrenor și vreau să fac și un curs de management. E bine să le am. Bine, partea de management mi s-ar potrivi foarte bine. Antrenoratul… Când văd ce e acum, îmi vine să-i iau pe tineri și să-i «mănânc»! Dacă noi, pe vremuri, aveam condițiile de acum, ne băteam cu Generația de Aur. Ei au totul acum.

Reclamă

Au și regula U21, care spune că trebuie să joace. Noi nu am avut. Ne-am bătut cu vedetele fotbalului românesc. Trebuia să muncim și alergăm. Nu pot… Îi văd așa… Văd ce delăsători sunt la antrenamente. Dacă sunt așa ca jucător, îți dai seama cum aș fi ca antrenor?

Aș spune «Du-te, tati! Vine altul». Nu m-aș enerva. Dar i-aș explica «Băi băiatule, vrei? Dacă nu vrei, hai să ne strângem mâna. Îmi încurci și mie timpul, te încurc și eu. Aduc pe altul. Îl aduc pe ăla care are foame». 

Nu aș vrea să fiu președinte. Poate director sportiv…”, a declarat Gabi Tamaș, pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gabi Tamaș, dezvăluiri din perioada petrecută la Dinamo

Fotbalistul, în vârstă de 39 de ani, a vorbit și despre momentele mai puțin plăcute pe care le-a trăit în perioada în care îmbrăca tricoul lui Dinamo.

Eram la Dinamo şi am apărut în nu ştiu ce ziar că am furat «Dinamomobilul» şi am plecat cu Ousmane N’Doye la nu ştiu ce petrecere. L-am sunat pe domnul Badea, l-am sunat pe domnul Borcea şi le-am spus că nu se poate aşa. Ok, dai o dată în mine, dar minciuni din astea… e infracţiune, mă duc la puşcărie că fur «Dinamomobilul». Noi eram la Săftica, în cantonament, şi «Dinamomobilul» era în Ştefan cel Mare.

Atunci am vrut să iau măsuri legale, dar mi s-a spus că nu are rost. Eu am lăsat subiectele să meargă şi dacă erau adevărate, şi daca nu. Le-am lăsat şi acum vă daţi seama, scriu ce vor, dar nu mă mai interesează. Şi nici pe lume, că s-au obişnuit: «Lasă-l pe nebunul ăla să facă ce vrea, până la urma urmei».

Am venit în ţară. De nu m-au înjurat pe toate stadioanele, mamă ce m-au înjurat. Acum s-au mai calmat. Nu mai strigă «beţivane», «îmbăta-m-aş»… mă lasă în pace. Şi acum e mai bine şi pentru mine. Nu mai am niciun stres. Mă mai invită lumea la câte un şpriţ. Lasă, mă, după meci! Vedem noi! Adică zâmbesc, glumesc cu ei, nu mai am treabă.

Dar îţi dai seama, e dureros. Ai şi tu cât de cât un nume în fotbalul ăsta românesc, ai făcut ceva până la urmă. Te-ai calificat la Europene, ai meciuri, ai jucat în campionate tari… şi să vii acasă, să încerci să ajuţi fotbalul şi să încerci să îmbunătăţeşti şi să te înjure lumea ca la uşa cortului, mie nu mi se pare normal. Ok, au unii frustrări acasă, se ceartă cu nevestele, se îmbată şi vin să-l înjure pe ăla… bă, tată, du-te acasă! Ceartă-te cu nevasta, aruncă televizorul de pe balcon. Fă ceva dacă eşti nervos. Vii să înjuri un jucător? De ce? El vine să încerce să câştige şi el nişte bani şi să ajute fotbalul românesc”, a mai spus Gabi Tamaș.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și