Închide meniul

Gabi Tamaș regretă că nu a jucat pentru Rapid: „Poate altfel arăta cariera mea!” Dezvăluirile fundașului

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 martie 2023, 13:13

Gabi Tamaș regretă că nu a jucat pentru Rapid: „Poate altfel arăta cariera mea! Dezvăluirile fundașului

Gabi Tamaş e gata să revină în fotbal, după ce a fost ofertat şi de Dinamo

Gabi Tamaș, în timpul unui interviu / Antena Sport

Gabi Tamaș a spus că regretă că nu a jucat pentru Rapid. Fundașul a recunoscut că și-ar fi dorit să evolueze pentru formația giuleșteană. Veteranul de 39 de ani a vorbit deschis despre regretele sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Tamaș a dezvăluit că este un mare admirator al galeriei rapidiste și și-ar fi dorit să evolueze pentru suporterii din Giulești.

Gabi Tamaș regretă că nu a jucat pentru Rapid

„Am fost la Rapid, vă daţi seama că m-am ataşat de Rapid, de galerie şi de oamenii de acolo, erau extraordinari. Nu am avut şansa să joc la ei. Vă daţi seama că regret, nu? Cine ştie, poate altfel arăta cariera mea, dacă jucam la Rapid. Nu a arătat rău cariera mea, dar nu ştii ce întorsătură putea să ia viaţa”, a spus Gabi Tamaș, conform orangesport.ro.

Gabi Tamaș a evoluat pentru cele mai puternice cluburi din România, printre care Dinamo și FCSB, dar și pentru formații tar din străinătate, printre care Spartak Moscova, Celta Vigo, West Brom, Watford.

În prezent, Gabi Tamaș evoluează la Concordia Chiajna.

Reclamă

Gabi Tamaş a dezvăluit de ce nu a vrut să meargă la Dinamo

Gabi Tamaş a dezvăluit de ce a nu a vrut să audă de o revenire la Dinamo, deşi Cristi Borcea anunţase că era dispus să îi plătească salariul. Gabi Tamaş a ales să meargă tot în Liga 2, dar la Concordia Chiajna.

Gabi Tamaş spune că nu a vrut nici să audă de o revenire la Dinamo din cauza situaţiei în care se află clubul. În tricoul lui Dinamo, Gabi Tamaş a câştigat de două ori Cupa României.

„Domnul Cristi (n.n. Cristi Borcea) a fost și va rămâne ca familia mea, vă dați seama. Am avut o relație extraordinară cu dânsul, cu domnul Badea, atunci când am fost la Dinamo. Îi mulțumesc pentru asta (n.n. pentru propunerea de a-i plăti salariul), dar știți foarte bine că la Dinamo este o situație foarte grea. Până nu se aranjează toate lucrurile acolo, este foarte greu ca unii jucători să meargă să-i ajute”, a spus Gabi Tamaș pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gabi Tamaș, în formă maximă și la 39 de ani

Gabi Tamaș se află în formă maximă și la 39 de ani! Fundașul cu 67 de selecții la naționala României a semnat în această iarnă cu Concordia Chiajna și își continuă aventura în fotbal. Tamaș nu se gândește la retragere și se antrenează din greu, ca în prima tinerețe.

Fostul jucător de la Dinamo și FCSB a jucat în meciul amical Concordia Chiajna – Progresul Spartac 0-1, disputat în Complexul Sportiv Steaua.

La finalul partidei, Gabi Tamaș a făcut show la interviu și i-a rugat pe reporteri să-l filmeze din cap până în picioare, pentru a-i contrazice pe cei care l-au numit „gras”.

„Să mă filmați din cap până în picioare, că după zice lumea că sunt gras. N-am avut niciodată (n.r. – stare). E greu, e perioada de pregătire, am avut câte două antrenamente pe zi. Mă obișnuiesc cu ei, am mai jucat la liga a 2-a și la U Cluj.

Una pesta alta, am transpirat, ne-am făcut antrenamentul și acum mergem acasă. N-am surprins pe nimeni (n.r. – că a semnat cu Chiajna), am luat decizia care știam că e cea mai bună pentru mine”, a declarat Gabi Tamaș

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și