Închide meniul

Gabi Tamaș, show total la interviu: „Durează licențele de antrenor, așa că 5-6-7 ani mai joc!”. Ce a spus despre convocarea la națională

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 25 ianuarie 2023, 18:17

Gabi Tamaș, show total la interviu: „Durează licențele de antrenor, așa că 5-6-7 ani mai joc!. Ce a spus despre convocarea la națională

Gabi Tamaş e gata să revină în fotbal, după ce a fost ofertat şi de Dinamo

Gabi Tamaș, în timpul unui interviu / Antena Sport

Gabi Tamaș a făcut show total la interviu. Fundașul a împlinit 39 de ani, dar încă n-are planuri de retragere. Tamaș a semnat în această iarnă cu Concordia Chiajna și abia așteaptă reluarea sezonului din liga a 2-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întrebat despre momentul în care va agăța ghetele în cui, Gabi Tamaș a răspuns în felul său caracteristic, cu mult umor, și a stârnit hohote de râs printre jurnaliști.

Gabi Tamaș, show total la interviu: „Durează licențele de antrenor, așa că 5-6-7 ani mai joc!”

Gabi Tamaș a dezvăluit că se gândește să se apuce de școala de antrenori, precum și de un curs de management sportiv. Fundașul a râs pe seama faptului că durează mult timp pentru a obține carnetul de antrenori și a anunțat că până atunci va continua să joace.

Tamaș a vorbit și despre echipa națională. Stoperul de 39 de ani este realist și spune că va fi aproape imposibil să mai participe alături de „tricolori” la un Campionat European.

„Să mă filmați din cap până în picioare, că după zice lumea că sunt gras. N-am avut niciodată (n.r. – stare). E greu, e perioada de pregătire, am avut câte două antrenamente pe zi. Mă obișnuiesc cu ei, am mai jucat la liga a 2-a și la U Cluj. Una pesta alta, am transpirat, ne-am făcut antrenamentul și acum mergem acasă. N-am surprins pe nimeni (n.r. – că a semnat cu Chiajna), am luat decizia care știam că e cea mai bună pentru mine.

Reclamă

(N.r. – Te vezi antrenor?) Păi nici jucător nu mă mai vedeați acum 2-3 ani și acum uite că am 39 și încă mai joc. Vreau să le fac pe toate, vreau să fac și școala de antrenori, vreau să-mi iau și licențele. Aș vrea să fac și un management pe fotbal, după care mă voi lăsa și voi alege decizia corectă.

(Reporter – Deci mai durează până te lași) Păi bineînțeles, durează și licențele, așa că vreo 5-6-7 ani mai joc (râde). (Reporter – Mai prinzi un EURO?) Să sperăm că prinde echipa națională un EURO, nu eu. Ca jucător e foarte greu să mai prind eu un EURO”, a spus Gabi Tamaș, după amicalul Concordia Chiajna – Progresul Spartac 0-1.

Gabi Tamaș, reacție categorică în scandalul licențelor de antrenor: „Mourinho a avut vreun beneficiu?”

Gabi Tamaș a oferit o reacție categorică în scandalul licențelor de antrenor. Fundașul de 39 de ani consideră că toți cei care vor să obțină licența PRO de antrenor trebuie să parcurgă pașii programului implementat de Federația Română de Fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

În prezent, în fotbalul românesc, există un scandal uriaș între Lucian Burchel, directorul Școlii Federale de Antrenori, și cei de la FCSB. Mihai Pintilii conduce antrenamentele vicecampioanei, deși nu are carnet de antrenor. Burchel a anunțat că va trimite cazul lui Pintilii la Comisia de Disciplină a FRF.

Gabi Tamaș a fost întrebat despre scandalul actual din fotbalul românesc. Fostul fundaș de la Dinamo și FCSB a spus că „legile trebuie să fie pentru toți”.

Fundașul a evidențiat faptul că el are diploma de BAC și că a terminat Facultatea de Sport, lucruri cu care nume răsunătoare precum Mirel Rădoi și Mihai Pintilii nu se pot lăuda.

În același timp, Gabi Tamaș susține că foștii jucători care au făcut performanță în Liga 1 și la echipa națională ar putea beneficia de un ajutor din partea Federației, în vederea obținerii carnetului de antrenor.

„Eu nu fac școala de antrenori în Moldova! Normal că durează, de unde știți că nu m-am pregătit din timp? Poate o să aveți o surpriză!

Legile trebuie să fie pentru toți! Dumneavoastră dacă vreți să vă apucați de școala de antrenori, nu trebuie să urmați pașii respectivi? Mourinho a avut vreun beneficiu?

Nu am citit legea, dar legea ar trebui să fie pentru toți. Noi, că am jucat nu știu câte meciuri la echipa națională și am făcut ceva în fotbalul românesc, poate avem vreun beneficiu sau vreun ajutor. Dar cred că există așa ceva din partea Federației.

Reclamă

Eu am BAC-ul luat, am terminat Facultatea de Sport. Am urmat pașii care trebuie să fie urmați. Vreau să fac și școala de antrenori, să-mi iau și licențele. Vreau să fac și management pe fotbal. După care voi lua decizia corectă”, a declarat Gabi Tamaș.

Recomandări
  • Gabi Tamaș, show total la interviu
  • „Durează licențele de antrenor, așa că 5-6-7 ani mai joc!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și