Închide meniul

Gabi Tamaş se antrenează cu o altă echipă din România! L-a „certat” deja pe antrenor: „Mai bine dai o masă!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 octombrie 2022, 12:39

Gabi Tamaş se antrenează cu o altă echipă din România! L-a „certat deja pe antrenor: „Mai bine dai o masă!

Gabi Tamaş, chemat de conducătorii Petrolului să îşi rezilieze contractul

Gabi Tamaş, în timpul unui meci pentru Petrolul Ploieşti / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gabi Tamaş se antrenează cu o altă echipă din România. Jucătorul cu 67 de selecții la națională a ajuns la FC Braşov, unde antrenor este Dan Alexa, prietenul său. Fundașul de 38 de ani este liber de contract după ce s-a certat cu conducătorii și suporterii de la Petrolul Ploieşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tamaș s-a aflat în centrul unui scandal monstru la Ploiești. “Veteranul” de 38 de ani a fost înregistrat de antrenorul Petrolului, Nae Constantin, în timp ce înjura necontenit suporterii “lupilor galbeni”.

Gabi Tamaş se antrenează cu o altă echipă din România

Gabi Tamaş a trecut repede peste episodul de la Ploieşti, iar acum se antrenează cu jucătorii celor de la FC Braşov, potrivit liga2.prosport.ro. Antrenorul echipei este Dan Alexa, prietenul său foarte bun.

Până să înceapă ședința de pregătire, Gabi Tamaș i-a amintit „Chirurgului” că are de onorat un pariu din perioada Astra Giurgiu. ”Mai bine le dai o masă la băieți”, i-a spus Tamaș antrenorului, notează sursa citată.

Dan Alexa: „Eu şi Gabi Tamaş avem o relație specială

Gabi Tamaș este așteptat la o altă echipă, după ce a plecat cu scandal de la Petrolul. A primit deja o ofertă. Dan Alexa își dorește să-l aducă la FC Brașov.

Reclamă

Tehnicianul a dezvăluit că a vorbit deja cu Tamaș și consideră că “nu aș avea probleme cu el”.

„Am fost colegi și ne înțelegem foarte bine. Noi avem o relație specială și sub nicio formă nu cred că aș putea avea probleme cu el la FC Brașov. Îl cunosc atât de bine. L-aș lua mâine pe Gabi Tamaș! Am vorbit cu el și recunosc că mi l-aș dori foarte mult la FC Brașov.

Este un jucător foarte valoros. Gabi a ajutat-o mult pe FC Voluntari, a jucat foarte bine și la Petrolul și ar fi un mare plus pentru noi sosirea unui astfel de jucător”, a spus Dan Alexa, potrivit Prosport.

Reclamă 4 / 0/3

La ora actuală, FC Brașov se află pe locul 11 în Liga a 2-a, la 10 puncte în spatele liderului CSA Steaua, după 10 etape.

Gigi Becali l-a criticat dur pe Gabi Tamaş: „Aia e patima lui, deși e un om extraordinar”

Gigi Becali l-a criticat dur pe Gabi Tamaş, despre care spune că nu se poate abţine de la distracţie şi de la băutură. Acesta ar fi motivul pentru care fotbalistul de 38 de ani nu a ajuns printre cei mai buni fundaşi din lume, susţine patronul FCSB.

„Lasă, să nu vorbim de Gabi Tamaș. Dacă era un fotbalist serios, putea să fie unul dintre cei mai mari fundași centrali din lume, dar el nu poate, el trebuie să se ducă la distracție, la băutură.

Dacă îi vine lui, el nu ține cont, ia și bea acolo în cantonament cu jucătorii, nu ține cont. Aia e patima lui, deși e un om extraordinar. Are patimă de băutură. Dacă scăpa de patima asta, era mare, mare de tot”, a spus Becali, la Pro Arena.

Recomandări
  • Gabi Tamaş se antrenează cu o altă echipă din România
  • Unde a ajuns după ce a plecat cu scandal de la Petrolul Ploieşti

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și