Închide meniul

Gabi Torje a răbufnit după ce ultraşii lui Dinamo au încercat să oprească forțat autocarul: „Nu este prima dată când se întâmplă așa, nu sunt de acord!”

Reclamă

Publicat: 17 decembrie 2021, 16:47

Gabi Torje a răbufnit după ce ultraşii lui Dinamo au încercat să oprească forțat autocarul: „Nu este prima dată când se întâmplă așa, nu sunt de acord!

Gabi Torje a fost audiat la DIICOT

Profimedia

Gabi Torje a răbufnit după ce ultraşii lui Dinamo au încercat să oprească forțat autocarul

Gabi Torje a oferit noi detalii despre discuţia pe care jucătorii au purtat-o la benzinărie cu ultraşii. Mijlocaşul nu este de acord cu felul în care aceştia au procedat, însă spune că îi înţelege.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Atâta timp cât suntem cu trei puncte în buzunar în minutul 92 și după aceea nu plecăm nici măcar cu un punct, e dureros, însă trebuie să trecem peste aceste obstacole. Să ne gândim la meciul de luni, să luăm o vacanță și după să ne reîntoarcem cu forțe proaspete și să salvăm acest club pentru că indiferent cine va fi aici, trebuie să salveze Dinamo și să nu se gândească în nicio secundă la obiectivele personale.

Întrebați-i pe suporteri, noi ne-am oprit atâta timp cât ei și-au dorit, nu a fost ședință, a fost dialog. Nu este prima dată când se întâmplă așa, nu sunt de acord din niciun punct de vedere cu asemenea reacții, însă îi înțeleg foarte bine. Poate sunt jucători foarte emotivi care se sperie și luni le vor tremura piciorul când o să fie în teren, dar să sperăm ca discuția va duce la ceva bun.

Ne pare rău pentru ce s-a întâmplat ieri, nu e nici primul, nici ultimul meci pierdut de noi în carieră, nici a lor de suporteri, sper să scoatem totul la mal, să fim în continuare o echipă puternică, așa cum am fost odată și să ne susținem necondiționat. Având în vedere că este și ceva sentimental, da, e cea mai grea perioadă a mea din carieră”, a spus Gabi Torje.

Scandal cât casa la Dinamo! Fanii au oprit jucătorii pe drum: „Au dat cu pumnii în autocar!”

După ce echipa a plecat spre București, fanii, furioși, s-au luat după autocar și au încercat de mai multe ori să oprească mașina în care se aflau jucătorii. „Au bătut cu pumnii în autocar, pe autostradă”, anunță gsp.ro.

Reclamă

Mircea Rednic a luat atitudine și a coborât pentru a vorbi cu fanii. Aceștia i-au transmis că nu au probleme cu el, conform sursei de mai sus. Între cele două părți s-a ajuns la o înțelegere ca discuția să se poarte în următoarea benzinărie. Zis și făcut.

Fanii și echipa au plecat spre București și au oprit în prima benzinărie pe care au întâlnit-o pe autostradă. Suporterii i-au bagat în ședință pe jucători. „S-a mai ridicat și tonul, dar în rest s-a vorbit pe cât de cât normal. Suporterii erau furioși fiindcă s-a dat cu piciorul din nou nu doar la o victorie, ci și unui moment bun, când Dinamo ar fi putut lega două victorii la rând. Au fost reproșuri, toată echipa a coborât și a ascultat ceea ce le-au transmis oamenii din fața lor”, mai spune sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și