Închide meniul

Gabi Torje nu îi duce dorul lui Dario Bonetti după a 6-a înfrângere consecutivă a lui Dinamo. „Şi Messi a plecat de la Barcelona”. Ce i-a transmis antrenorului italian

Reclamă

Publicat: 20 septembrie 2021, 10:23

Gabi Torje nu îi duce dorul lui Dario Bonetti după a 6-a înfrângere consecutivă a lui Dinamo. „Şi Messi a plecat de la Barcelona. Ce i-a transmis antrenorului italian

Gabi Torje, reacţie vehementă la adresa lui Dario Bonetti

AS.ro

Torje şi-a atacat rivalii la finalul eşecul din Ştefan cel Mare şi a trimis „săgeţi” şi către Dario Bonetti. Mijlocaşul care a dat asigurări că Dinamo se va califica în play-off a anunţat cum sa produs despărţirea de antrenorul italian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Torje, mesaj pentru Dario Bonetti

După ceea ce s-a întâmplat, cu schimbarea antrenorului, cred că am făcut o figură frumoasă. Am discutat la hotel (n.r. cu Dario Bonetti), ne-a urat baftă, apoi n-am mai vorbit.

Îi doresc sănătate. Viața merge înainte, ăsta e fotbalul, nimeni nu e bătut în cuie. Și Messi a plecat de la Barcelona după ce a făcut istorie acolo. Asta e viața fotbaliștilor și a antrenorilor”, a declarat Gabriel Torje după Dinamo – FC Botoşani 1-2.

Sorin Colceag a stat pe banca alb-roşiilor în timpul meciului cu moldovenii.

Eu n-am mai vorbit cu domnul Bonetti de o lună şi jumătate, cel puţin. Nu a fost implicat în niciun fel la meciul de azi. Nu ştiu cum ar fi putut interveni. Personal, n-am avut nicio discuţie cu dânsul. N-a transmis nimic„, a reacţionat şi antrenorul care a făcut schimbările cu FC Botoşani.

Reclamă

Iuliu Mureşan, val de ironii la adresa lui Dario Bonetti

Iuliu Mureşan anunţă că îl aşteaptă pe Bonetti la discuţii după ce va părăsi izolarea. Depistat cu Covid-19, italianul ar fi lăsat de înţeles că, pentru a pleca de la Dinamo, aşteaptă să primească salariile pentru un an de contract.

Eu îi vreau pe trei ani, pe cinci ani. E problema lui asta. La fotbal aşa e făcut regulamentul. Aţi văzut şi cu ceilalţi jucători spanioli, nu ştiu cât e de corect, dar e dreptul lui să ceară ce vrea. El e plătit la zi, până pe data de 15! Trebuie să vedem dacă mai vine sau nu, dacă semnăm o reziliere, dacă va fi un proces„, a spus directorul executiv al „câinilor”.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gabi Torje, anunţ despre Dario Bonetti
  • Jucătorii lui Dinamo nu îi simt lipsa antrenorului principal

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby Vezi toate știrile
Citește și