Închide meniul

Gabi Torje, pregătit să câștige titlul cu Farul: „Nu ar fi o surpriză!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 26 decembrie 2022, 22:58

Gabi Torje, pregătit să câștige titlul cu Farul: Nu ar fi o surpriză!”

Gabi Torje, pregătit să câștige titlul cu Farul

Profimedia

Gabi Torje este pregătit să câștige titlul cu Farul. Mijlocașul este încântat de atmosfera de la echipa constănțeană și nu consideră că ar fi o surpriză dacă formația lui Hagi ar deveni campioană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După 21 de etape desfășurate în Liga 1, Farul Constanța este liderul clasamentului, cu 45 de puncte.

Gabi Torje, pregătit să câștige titlul cu Farul: „Nu ar fi o surpriză!”

Gabi Torje a semnat cu Farul în vara aceasta, după ce s-a despărțit de Dinamo. Acum mijlocașul se gândește serios la titlu, scoțând în evidență faptul că lucrurile merg excelent la trupa din Constanța.

„Nu cred că ar fi o surpriză (n.r. să câștige Farul campionatul). Din prisma lotului, dacă vă uitați la jucătorii veniți la Farul, sunt jucători talentați, crescuți în academie, care au câștigat o grămadă de trofee, sunt jucători campioni și jucători care au făcut performanță în străinătate, care s-au întors acasă.

Sunt jucători care joacă cu plăcere, iar acest lucru cred că se vede în teren, în jocurile pe care noi le facem, cum jucăm și câștigăm fiecare meci. 

Reclamă

Noi ne gândim la fiecare meci în parte. E clar că, fiind pe primul loc, trebuie să aspiri să rămâi în vârful piramidei, să rămâi acolo. Dacă gândești cu o mentalitate de pierzător, nu vei ajunge niciodată să ai performanțe”, a spus Gabi Torje, citat de Sport.ro.

Farul, nevoită să vândă din nou jucători! Anunțul lui Gică Popescu: „Avem un deficit bugetar”

De-a lungul anilor, pentru a acoperi cheltuielile de la club, Hagi a fost nevoit să renunțe la cei mai buni jucători ai săi. Conform „Regelui”, această situație a fost principala cauză pentru care Farul nu s-a putut lupta an de an la titlu.

Gică Popescu, președintele Farului, a anunțat că situația nu se prezintă diferit nici în acest sezon. Astfel, fotbaliștii importanți ar putea pleca de la formația constănțeană în următoarele perioade de transferuri.

Reclamă 4 / 0/3

„Avem un deficit bugetar pe care îl acoperim an de an din vânzări de jucători. Noi suntem forţaţi să vindem jucători, pentru că altfel nu ne putem acoperi bugetul.

Atunci când jucătorii noştri sunt ofertaţi de cluburi din afară, este o bucurie pentru noi, lăsând la o parte capitolul finaciar. Dar faptul că se uită la jucătorii noştri, înseamnă că apreciază calitatea lor şi ceea ce facem la Constanţa.

Noi analizăn orice ofertă primită. Ne uităm spre interesul jucătorului pentru a merge la mai bine, apoi şi la avantajele noastre financiare.

Deocamdată, nu avem oferte pentru jucătorii noştri sau nu avem oferte concrete. Când joacă bine jucătorii, sunt ofertaţi. Alibec a făcut, până acum, un sezon excepţional, cu o poftă de joc pe care nu am văzut-o la el în trecut, disponibil la un efort într-o manieră excepţională.

Pitu este în cel mai bun moment al carierei sale, pentru că până acum juca bine, dar nu marca. Acum reuşeşte să şi marcheze, este un pasator expecţional. E normal să se vorbească și despre el”, a declarat Gică Popescu, pentru orangesport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și