Închide meniul
Video

Gabi Torje şi-a pus coechipierii la zid după FCSB – Dinamo 6-0! „Să mă duc în careu şi să ţin toţi oamenii?”. Se teme de un nou DEZASTRU

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 septembrie 2021, 8:03

Gabi Torje, mesaj pentru coechipieri

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • FCSB – Dinamo 6-0
  • Gabi Torje, avertisment pentru coechipieri

Folosit atacant de Dario Bonetti, jucătorul de 31 de ani a avut un debut de coşmar la Dinamo. Nu s-a ferit să le transmită un mesaj dur coechipierilor şi a anunţat că e nevoie de o schimbare de atitudine pentru a nu suferi o umilinţă şi etapa viitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Torje, atac la coechipieri după FCSB – Dinamo 6-0

E ruşinos ce s-a întâmplat, e cea mai dureroasă înfrângere din cariera mea. Trebuie să mergem înainte, suntem bărbaţi! Capul plecat sabia nu-l taie. Trebuie să ne asumăm şi să mergem înainte. Asta este viaţa de fotbalist, peste o săptămână avem iar un meci foarte greu cu Botoşaniul, echipă care a bătut CFR-ul. Dacă vom fi supăraţi şi vom merge să luăm iar 5-6, vor veni toţi doar cu ideea de a face golaveraj cu noi.

Cine se aştepta la mai mult de la mine, ce trebuia să fac? Când luăm şase goluri şi luăm patru din faze fixe, ce să fac eu? Să mă duc în careu şi să ţin toţi oamenii?„, a declarat Gabriel Toje după FCSB – Dinamo 6-0.

Reclamă

Dinamo nu a avut niciun şut pe spaţiul porţii adverse în derby-ul din etapa a 8-a a Ligii 1. „Câinii” au cinci înfrângeri la rând fără gol marcat, dar Torje asigură că va juca în play-off.

O să intrăm în play-off, veţi vedea. Şase victorii la rând au fost anul trecut, când toată lumea i-a pus crucea lui Dinamo„, a precizat Gabi Torje.

Reclamă

Este cea mai drastică înfrângere suferită vreodată de dinamovişti în faţa marii rivale. Au mai pierdut de două ori cu 0-5, pe 4 aprilie 1998 şi pe 12 iulie 1985! Eşecul suferit acum de „câini” a intrat în istoria „Eternului Derby”. Jucătorii de la FCSB au dat recital în vestiar.

FCSB – Dinamo 6-0

FCSB: A. Vlad – V. Creţu (Haruţ ’65), Vinicius, Miron, Radunovic – Olaru, I. Cristea (Ov. Popescu ’65), Oct. Popescu – Cordea (Stoica ’68), Keşeru, V. Gheorghe. Antrenor: Edward Iordănescu

Dinamo: Eşanu – A. Radu, Giafer, R. Grigore, Amzar – Itu, Răuţă, St. Filip – C. Matei (Ivanovski ’46), Torje, Sorescu. Antrenor: Dario Bonetti

Reclamă 4 / 0/3

Cartonaşe galbene: Creţu ’14, Keşeru ’63, Miron ‘80 / Itu ’25, Torje ‘45+2, Sorescu ’53, Răuţă ‘61

Cartonaş roşu: Filip ‘37

Golurile au fost marcate de Keşeru ’26, Octavian Popescu ’42, Vinicius ‘45+2, Cordea ‘45+7, V. Gheorghe ’55 şi Grigore ’67 (autogol).

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:00 Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian 9:32 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 a fost în AntenaPLAY. Bernie a debutat cu dreptul la Cupa Mondială Macao 2024 8:56 Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment 8:30 Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali 8:24 Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: „Cu 5 milioane poți să-i iei!” 0:07 Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului 0:02 ”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2! 14
apr.
23:47
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”
14
apr.
23:46
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?”
14
apr.
23:29
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ahmed Bani, eroul lui Dinamo, a dezvăluit după meci cine sunt colegii care i-au spus că va marca împotriva lui Poli Iaşi!
Liga 1 • 14 apr., 22:08
Ahmed Bani, eroul lui Dinamo, a dezvăluit după meci cine sunt colegii care i-au spus că va marca împotriva lui Poli Iaşi!
Verdict dur al medicilor pentru Luca Mihai
Liga 1 • 14 apr., 21:00
Verdict dur al medicilor pentru Luca Mihai, jucătorul care a părăsit meciul Dinamo – Poli Iaşi cu masca de oxigen pe faţă!
FCU Craiova a ajuns ultima clasată în Liga 1, Dinamo a urcat pe loc de baraj!
Liga 1 • 14 apr., 20:36
FCU Craiova a ajuns ultima clasată în Liga 1, Dinamo a urcat pe loc de baraj! Cum arată acum clasamentul în play-out
Dinamo - Poli Iaşi 1-0. Ahmed Bani, salvatorul "câinilor" în minutul 90+3
Liga 1 • 14 apr., 20:00
Dinamo – Poli Iaşi 1-0. Ahmed Bani, salvatorul „câinilor” în minutul 90+3! Dinamo a urcat pe locul 7 în play-out!
Micuţii fani ai lui Dinamo, susţinere superbă pentru "câini" şi cu Poli Iaşi!
Liga 1 • 14 apr., 19:38
Micuţii fani ai lui Dinamo, susţinere superbă pentru „câini” şi cu Poli Iaşi! Cum încearcă să salveze echipa de la retrogradare!