Închide meniul

Gabriel Moura vrea să joace în Liga 2 cu Dinamo! Brazilianul a primit trei salarii în ultimul an

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 iunie 2022, 8:29

Gabriel Moura vrea să joace în Liga 2 cu Dinamo! Brazilianul a primit trei salarii în ultimul an

Gabriel Moura vrea să joace în Liga 2 cu Dinamo

Gabriel Moura, în timpul unui meci pentru Dinamo / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gabriel Moura vrea să joace în Liga 2 cu Dinamo. Brazilianul a ajuns în Ştefan cel Mare de la Gaz Metan Mediaş şi nu se gândeşte să plece de la echipă după retrogradarea „câinilor” pentru prima oară în istoria de 74 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabriel Moura a primit doar trei salarii în ultimul an şi speră să o ajute pe Dinamo să revină în Liga 1 în scurt timp. Cotat la 250.000 de euro, fundaşul dreapta a evoluat în 25 de meciuri pentru „câini”, în toate competiţiile, reuşind să înscrie 2 goluri.

Gabriel Moura vrea să joace în Liga 2 cu Dinamo

„Momentan sunt în vacanță cu familia, mă odihnesc. Încă nu am reziliat contractul, ne aflăm în negocieri și dorința mea este să rămân și să ajut Dinamo să revină în prima ligă. Cum am zis, ne aflăm în negocieri. Bineînțeles, dacă vine cineva și se implică financiar la Dinamo sau un sponsor care să aducă bani, ar fi foarte bine. Dinamo merită să se întoarcă în prima ligă cât de curând posibil.

E foarte dureros. Dinamo a retrogradat pentru prima oară în 74 de ani. Când pici în Liga a 2-a, este mereu dificil, mai ales când e vorba de Dinamo, unul dintre cele mai mari echipe din România. Este foarte adevărat ce a zis Răzvan pentru că și eu mă aflu în aceeași situație. Am primit doar 3 salarii în ultimul an. Acum, la Dinamo, aștept să rezolvăm lucrurile de acest gen. 

Am avut câteva probleme în familie, dar și presiunea de a nu retrograda cu Dinamo în liga secundă. S-au întâmplat multe lucruri luna aceasta care a trecut… În fotbal, lucrurile se pot schimba foarte ușor peste noapte. Dorința mea este să stau la Dinamo și să ajut echipa să revină în prima ligă. 

Reclamă

Nu am prea multe de spus. Dusan Uhrin a fost antrenor, el a decis cine joacă. Poate avea o problemă cu mine, cine știe. Am jucat la toate cluburile la care am fost, indiferent de țara respectivă, dar cu el am început să am probleme din acest punct de vedere. Totuși, din partea mea, l-am respectat ca și antrenor și i-am acceptat deciziile”, a declarat Gabriel Moura, potrivit playsport.ro.

Dinamo, amendată pentru incidentele din barajul cu U Cluj

Continuă veştile rele pentru Dinamo, după retrogradare. Clubul din Ştefan cel Mare a fost amendat de Comisia de Disciplină a FRF, după incidentele din barajul de menţinere în prima ligă, pierdut în faţa lui U Cluj.

Dinamo a primit două amenzi după incidentele provocate de fani, în returul cu U Cluj. Aceştia au creat spectacol în tribune, după ce au introdus pe stadion materiale fumigene.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo a fost amendată după ambele partide disputate cu U Cluj, în barajul pentru menţinerea în prima ligă. După meciul tur, alb-roşii au primit o amendă de peste 30.000 de lei. Totodată, după returul disputat în Ştefan cel Mare, Dinamo a fost sancţionată cu puţin peste 50.000 de lei.

De asemenea, şi U Cluj a fost sancţionată de Comisia de Disciplină a FRF. Ardelenii au primit o amendă mai mică decât a alb-roşilor, 15.000 de lei. Clujenii au fost amendaţi după meciul tur, câştigat cu scorul de 2-0.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și