Închide meniul

Dinamo, amendată pentru incidentele din barajul cu U Cluj! Câţi bani trebuie să plătească, după retrogradarea istorică

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 iunie 2022, 17:40

Dinamo, amendată pentru incidentele din barajul cu U Cluj! Câţi bani trebuie să plătească, după retrogradarea istorică

Dorin Şerdean, victorie în instanţă cu Dinamo

Fanii lui Dinamo, în timpul unui meci / Profimediaimages

Continuă veştile rele pentru Dinamo, după retrogradare. Clubul din Ştefan cel Mare a fost amendat de Comisia de Disciplină a FRF, după incidentele din barajul de menţinere în prima ligă, pierdut în faţa lui U Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a primit două amenzi după incidentele provocate de fani, în returul cu U Cluj. Aceştia au creat spectacol în tribune, după ce au introdus pe stadion materiale fumigene.

Continuă veştile rele pentru Dinamo, după retrogradare

Dinamo a fost amendată după ambele partide disputate cu U Cluj, în barajul pentru menţinerea în prima ligă. După meciul tur, alb-roşii au primit o amendă de peste 30.000 de lei. Totodată, după returul disputat în Ştefan cel Mare, Dinamo a fost sancţionată cu puţin peste 50.000 de lei.

De asemenea, şi U Cluj a fost sancţionată de Comisia de Disciplină a FRF. Ardelenii au primit o amendă mai mică decât a alb-roşilor, 15.000 de lei. Clujenii au fost amendaţi după meciul tur, câştigat cu scorul de 2-0.

Dinamo, gură uriașă de oxigen după retrogradarea istorică în Liga a 2-a! Anunțul făcut de DDB

Membrii din programul „Doar Dinamo București” rămân optimiști în ceea ce privește viitorul formației din „Ștefan cel Mare”, chiar dacă mulți jucători au plecat deja, iar căutarea unor noi investitori se anunță extrem de complicată.

Reclamă

„DDB nu abandonează Dinamo! Dinamo este echipa pe care am susținut-o mereu și pe care suporterii au salvat-o prin intermediul programului Doar Dinamo București.

Retrogradarea sportivă a fost o lovitură pentru toți, am reușit să parăm toate loviturile financiare și să evitam intrarea în faliment, dar am fost loviți de lipsa de profesionalism și responsabilitate a celor care ne-au reprezentat în teren și în conducerea executivă a echipei.

Îi anunțăm pe toți dinamoviștii faptul că programul DDB nu va renunța niciun moment la a fi punctul de sprijin financiar pe care Dinamo se poate baza. Nu vom ceda și nu vom accepta impasibili falimentul și implicit dispariția echipei care ne reprezintă începând din 1948.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo nu va muri, Dinamo va exista și va reveni în Liga 1, dacă vom reuși să luptăm împreună. În următoarea săptămână DDB va prezenta un plan concret prin care vom putea aduce în bugetul clubului 1.000.000 de euro. Va fi o luptă, ca atâtea altele, pe care o vom câștiga.

ÎI așteptăm alaturi de noi pe toți dinamoviștii, pe toți cei care nu vor ca echipa pe care o iubim să dispară”, au transmis suporterii-acționari din programul DDB.

Dinamo şi-a aflat adversarele din Liga 2

Tocmai s-a aflat ce echipe se vor lupta, sezonul viitor, cu Dinamo. S-au disputat barajele pentru promovarea din Liga 3. Cinci nume noi vor evolua în eşalonul secund. Marea surpriză a reuşit-o CSC Dumbrăviţa, care i-a dat o lovitură teribilă lui Dan Alexa. A învins-o la lovituri de departajare pe echipa antrenată de „Chirurg”, CSM Reşiţa.

Oţelul revine după 6 ani în Liga 2. Fosta campioană a României a câştigat „dubla” cu Dante Botoşani. Gălăţenii au câştigat cu 3-0 acasă, în faţa a aproximativ 13.000 de suporteri. Jucătorii lui Dorinel Munteanu au sărbătorit la final, într-o atmosferă de zile mari.

Astfel, Dinamo – Oţelul Galaţi revine un duel de actualitate. Cele mai tari meciuri vor fi, fără doar şi poate, derby-urile Dinamo – CSA Steaua.

Recomandări
  • Dinamo a fost amendată de Comisia de Disciplină
  • România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” Vezi toate știrile
Citește și