Închide meniul

Gabriel Torje a transmis un nou mesaj, a doua zi după umilinţa istorică din derby-ul cu FCSB: „O seară grea, nu mi-am găsit cuvintele! Le cer iertare suporterilor”

Antena Sport Publicat: 13 septembrie 2021, 15:43

Reclamă
Gabriel Torje a transmis un nou mesaj, a doua zi după umilinţa istorică din derby-ul cu FCSB: „O seară grea, nu mi-am găsit cuvintele! Le cer iertare suporterilor

Se întoarce Gabi Torje la Dinamo?

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dinamo a suferit cea mai dură înfrângere din istorie ]n campionat: 0-6 cu FCSB. Torje a fost dărâmat după meci, iar a doua zi le-a cerut scuze suporterilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost o seară foarte grea, după care nu mi-am găsit cuvintele. Vreau să cer iertare suporterilor noștri minunați care nu meritau să trăiască așa ceva și vreau să le promit că atâta timp cât voi juca cu emblema lui Dinamo pe piept, îmi voi lăsa și ultima picătură de energie pe teren și voi face tot ce ține de mine ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple.

De aici, nu putem merge decât în sus și toți împreună trebuie să ducem Dinamo acolo unde îi este locul. Încă o dată vreau sa mulțumesc suporterilor care nu au încetat să cânte pentru Dinamo indiferent de ce era arăta tabela și îmi doresc din suflet ca împreună să redăm strălucirea clubului nostru iubit„, a fost mesajul lui Gabi Torje de pe rețelele de socializare.

Gabi Torje ţine capul sus după cea mai drastică înfrângere a carierei

Imediat după meci, Torje le-a promis suporterilor că o astfel de umilinţă nu se va mai repeta.

Gabi Torje a ţinut capul sus după umilinţa istorică. Proaspăt revenit la gruparea din Ştefan cel Mare, mijlocaşul sună adunarea şi promite fanilor că Dinamo se va bate pentru un loc la „masa bogaţilor” din Liga 1.

Reclamă
Reclamă 4

O înfrângere usturătoare. Ce mai e de zis după 6-0. E cea mai grea înfrângerea din cariera mea. Ne-am dezamăgit suporterii. Aş fi ridicol să spun mai multe. Nu este acesta nivelul lui Dinamo. Nu mai aveam nimic de pierdut. Fazele fixe ne-au fost fatale. Trebuie să ne asumăm. Îmi pare rău că am început cu această înfrângere. Este ultima oară când Dinamo arată aşa. Cât timp sunt eu aici, toată lumea va muri pe teren.

 
Nu am văzut faza la televizor. Un cartonaş roşu rupe echilibrul. Dinamo nu va retrograda şi se va bate pentru play-off. Suntem trişti. Este doar o înfrângere peste care trebuie să trecem. Va mai fi şi jocul retur. În teren nu poate juca antrenorul sau experienţa. M-am simţit bine atacant central. Am alergat pe poziţia pe care antrenorul a cerut-o”, a spus Gabriel Torje la digisport.ro.

Reclamă

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:35

Ladislau Boloni s-a despărţit de FC Metz! Ce a spus despre şansele de a deveni selecţionerul României: „Discut cu cei de la FRF!”

16:23

VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 4 iulie

16:02

„Vă gândiţi să reveniţi la naţionala României?” Reacţia lui Victor Piţurcă despre înlocuirea lui Edi Iordănescu: „Sunt interese!”

15:53

Victor Piţurcă a dat cărţile pe faţă după România – Olanda 0-3: „Flancul stâng a fost varză. Aşteptam mai mult de la Man”

15:48

FCSB – Corvinul, LIVE TEXT, 20:00. Campioana României joacă primul meci oficial din noul sezon cu trofeul pe masă

15:34

Gigi Becali a anunţat echipa FCSB-ului pentru meciul cu Corvinul: „Îl băgăm pe Musi în poartă dacă aşa vrea Burleanu”

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și