Închide meniul
NEWS ALERT

„Galatasaray Romena”. Fatih Terim îl vrea şi pe Octavian Popescu! Au început negocierile, iar Gigi Becali se poate îmbogăţi. Suma cerută pentru „perla” de la FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 august 2021, 8:31

Reclamă
„Galatasaray Romena. Fatih Terim îl vrea şi pe Octavian Popescu! Au început negocierile, iar Gigi Becali se poate îmbogăţi. Suma cerută pentru „perla de la FCSB

Fatih Terim îl vrea şi pe Octavian Popescu la Galatasaray

Hepta

Tavi Popescu poate călca pe urmele lui Alexandru Cicâldău şi ale lui Olimpiu Moruţan. Gigi Becali încearcă să profite şi speră să se îmbogăţească de pe urma atacantului care a înscris 2 goluri în această ediţie de campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fatih Terim îl vrea şi pe Octavian Popescu la Galatasaray

Potrivit turcilor de la takvim.com.tr, conducătorii lui Galatasaray au început deja negocierile pentru transferul lui Octavian Popescu. Patronul vicecampioanei României nu a stat pe gânduri şi a anunţat că îl lasă să plece pentru 15 milioane de euro.

Noul jucător pe care ne dorim să îl transferăm îi va face pe fani fericiţi„, ar fi declarat Fatih Terim. Turcii încearcă totuşi să reducă preţul lui Tavi Popescu şi să reuşească o afacere similară cu cea prin care l-au adus pe Moruţan, pentru 5.7 milioane de euro.

Octavian Popescu este unul dintre cele mai mari talente ale fotbalului românesc şi a atras atenţia a mai multor cluburi europene. Fiecare meci jucat de tânărul de 18 ani este urmărit, în format live, de zeci de scouteri„, a fost descrierea pe care au făcut-o jurnaliştii menţionaţi anterior.

Gigi Becali i-a mărit salariul, dar Octavian Popescu l-a dezamăgit

Octavian Popescu este unul dintre jucătorii care l-au dezamăgit pe Gigi Becali în derby-ul cu Rapid. Vedeta lui FCSB a fost schimbată încă de la pauză la indicaţiile patronului.

Reclamă

Octavian Popescu are un început de sezon inconstant. Forma sa neconvingătoare este pusă şi pe seama deciziei de a se muta din cantonamentul de la Berceni. Puştiul de 18 ani, care a ajuns să câştige 4000 de euro pe lună, a decis să locuiască alături de iubita sa, Alina, într-un apartament din Bucureşti

Dacă la anul, de exemplu, mă duc în Liga Campionilor, iau 40 de milioane de euro, ridic puțin, mă duc la 25 – 30 de mii de euro. (n.r. + salariu) Dacă apoi iarăși mai vând vreun jucător cu 30 de milioane de euro, 70 de milioane de eur, 100 de milioane de euro, de exemplu pe Tavi Popescu, da, atunci ridicăm la 30-40 de mii de euro”, a spus Gigi Becali, în luna iulie.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și