Închide meniul

Gaz Metan – CFR Cluj 1-2 | Campioana, făcută praf după prima victorie din 2022: ”Nu că joacă slab, ci penibil”

Antena Sport Publicat: 13 februarie 2022, 8:57

Reclamă
Gaz Metan – CFR Cluj 1-2 | Campioana, făcută praf după prima victorie din 2022: ”Nu că joacă slab, ci penibil”

Gaz Metan - CFR Cluj 1-2 | Campioana, făcută praf după prima victorie din 2022

Hepta

”S-a întors roata, ăsta e motto-ul serii la CFR. Toate meciurile CFR-ului sunt grele, pentru că ei și le fac grele. În condițiile în care ai buget între Champions League și Europa League și te duci la o echipă care stă în opt-nouă jucători și iar spui că ai meci greu, nu poți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gaz Metan – CFR Cluj 1-2 | Daniel Stanciu: Nu că joacă slab, ci penibil

Cred că e al cincilea joc de la reluarea sezonului în care, în repriza a doua, CFR-ul nu arată absolut nimic. Nu că joacă slab, ci penibil.

CFR-ul n-a pus presiune, nu a avut ocazie de gol în repriza a doua. În prima repriză a dominat clar, dar e o problemă, CFR-ul nu joacă, fizic nu arată bine. Nu e primul joc, e o problemă clar”, a spus Daniel Stanciu, citat de digisport.ro.

Gaz Metan – CFR Cluj 1-2 | Transferuri pe bandă rulantă

Cristi Balaj a anunțat că a realizat două transferuri la finalul meciului Gaz Metan – CFR Cluj, scor 1-2, din etapa a 26-a a Ligii 1. Este vorba de Yuri Matias chiar de la Mediaș și de Roger de la UTA.

Campioana en-titre a reușit mutările chiar pe finalul perioadei de mercato. Cei doi brazilieni vin în Gruia pentru a se lupta la câștigarea titlului. Dan Petrescu va avea o concurență uriașă și va fi nevoit să lase, etapă de etapă, mai mulți jucători în afara lotului.

Reclamă

CFR Cluj i-a transferat pe brazilienii Yuri Matias și Roger

”Cu Yuri s-a discutat cu persoane de la club. La un moment dat era greu să găsim persoanele cu care era de discutat la Gaz Metan. S-au trimis adrese oficiale şi s-a ajuns la un acord. Yuri este jucătorul CFR-ului.

S-a ajuns la un acord şi cu Roger. De luni este jucătorul CFR-ului. Sumele nu au fost gratis şi sunt legate şi de performanţele pe care sperăm să le obţinem, cel puţin grupele Europa League”, a declarat Cristi Balaj pentru looksport.ro.

Oficialul liderului din Liga 1 s-a ferit să ofere mai multe detalii despre sumele de transfer. Pentru semnătura fundașului central Yuri s-a luptat cu Universitatea Craiova. Jucătorul adus de la Gaz Metan are 4 goluri și un assist în acest sezon. Fotbalistul de 27 de ani are o cotă de piață de 650.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Roger valorează, potrivit Transfermarkt, 550.000 de euro. Poate juca, la mijlocul terenului, pe toate posturile și a fost lăudat de mai multe ori de Dan Petrescu. Trei goluri și două pase decisive a reușit Roger pentru UTA, în această stagiune.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și