Închide meniul

Gaz Metan – Dinamo 4-1. Deian Sorescu, cu capul în pământ: "Facem greşeli de juniori! Sunt dezamăgit şi supărat"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 23 aprilie 2021, 19:50

Gaz Metan – Dinamo 4-1. Deian Sorescu, cu capul în pământ: "Facem greşeli de juniori! Sunt dezamăgit şi supărat"

Ionel Ganea l-a făcut praf pe Deian Sorescu

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Dinamo tremură serios pentru retrogradare, după ce a ajuns la 13 meciuri fără victorie în Liga 1. Chiar dacă e cu moralul la pământ, Deian Sorescu speră ca echipa să obţină rezultate pozitive în etapele rămase pentru a evita cel mai negru scenariu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu ştiu ce ne lipseşte. Facem greşeli foarte uşoare, de juniori. Cine te prinde, te taxează. Nu putem arunca vina pe un jucător anume. Suntem echipă, mergem mai departe. Peste 3 zile joci alt meci. Nu vreau să vorbesc despre arbitraj, are cine să vorbească.

Deian Sorescu: "Trebuie să ne trezim cât mai repede!"

Nu ştiu dacă mai simt ceva. Sunt dezamăgit şi supărat. Am toate emoţiile din lume. E uşor să vorbesc acum la cald pentru că sunt multe de spus. Sperăm să treacă ziua şi să ridicăm capul. Trebuie să ne trezim cât mai repede", a spus Sorescu la finalul meciului.

Gaz Metan Mediaş – Dinamo 4-1. "Câinii", umiliţi la Mediaş! Echipa lui Uhrin tremură serios pentru retrogradare

Dinamo a ajuns la al 13-lea meci fără victorie în Liga 1. "Câinii" au fost umiliţi de Gaz Metan la Mediaş, 1-4, şi tremură pentru retrogradare.

Reclamă

Meciul şi înfrângerea pentru Dinamo. După 0-1 cu UTA, "câinii" au pierdut din nou în play-out, 1-4 cu Gaz Metan, şi tremură serios pentru retrogradare.

În urma acestui rezultat, Dinamo se află pe locul 15 în play-out, poziţie retrogradabilă, cu 15 puncte. De partea cealaltă, Gaz Metan se află pe locul 10, cu 21 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și