Închide meniul

Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj 1-2 | Dan Petrescu, prima reacție după victoria obținută în minutul 90+4. „Fotbalul nu e matematică, e dat naibii!”. Sprint fabulos al „Bursucului”

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 februarie 2022, 22:20

Reclamă
Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj 1-2 | Dan Petrescu, prima reacție după victoria obținută în minutul 90+4. „Fotbalul nu e matematică, e dat naibii!. Sprint fabulos al „Bursucului

Dan Petrescu se teme şi de la 10 puncte distanţă de FCSB

SportPictures / Flaviu Buboi/Sport Pictures via Hepta

Nou-venitul Cristi Neguț a înscris la ultima fază și l-a făcut pe Dan Petrescu să o ia la fugă de pe bancă. A avut un sprint fabulos și l-a îmbrățișat pe marcatorul golului. „Bursucul” este încântat că a reușit, într-un final, să încheie seria neagră a lui CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu, prima reacție după Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj 1-2

De mult nu am mai trăit cinci meciuri la intensitate maximă. Puteam să facem 5-0, puteau să facă și ei 2-1. Parcă ca anul ăsta nu a fost niciodată așa la CFR, nu ne egala nimeni. E clar că sunt mulți jucători noi, nu mai sunt cei din trecut. Aveam nevoie de o victorie, asta în ultimul minut, pentru că am pierdut prea multe meciuri. Nu am pierdut de 15 meciuri, de la meciul cu Rapid, și acum urmează chiar meciul cu Rapid. Să mai dăm și pe viitor așa goluri, în minutul 94. Nu am mai rezistat și am alergat și eu după golul lui Neguț. Mă bucur că l-am adus, e împrumut, dar cu acest gol cred că va rămâne la noi mult timp.

100% mai avem nevoie de jucători, dar nu putem să luăm ca în trecut. Acum numai jucători liberi, pe ultima sută nu cred că găsim unul care să facă diferența. Dacă vine Roger poate ne închegăm mai bine.

Înainte ne apăram și ne criticam toți. Acum am încercat să atacăm și s-a văzut. Ei mai puteau să marcheze două goluri, au avut ocazii foarte mari. Încerc, mă bat și eu, dar fotbalul nu e matematică. Fotbalul e dat naibii, nu ați văzut azi?„, a declarat Dan Petrescu la finalul victoriei cu Gaz Metan Mediaș.

CFR Cluj avea patru remize la rând în 2022. Jucătorii lui Dan Petrescu terminaseră la egalitate cu FCSB (3-3), FC Botoșani (1-1), Universitatea Craiova (1-1) și UTA (0-0). S-au distanțat la 9 puncte de principala rivală, FCSB.

Reclamă
Reclamă

În urma acestui rezultat, campioana en-titre a ajuns la 64 de puncte. Ardelenii sunt la 9 puncte distanță de rivala FCSB, care are un meci în minus. De partea cealaltă, Gaz Metan este pe locul 14, cu 22 de puncte.

În sezonul regulat, CFR Cluj mai are de jucat derby-ul cu Rapid (acasă), cu Sepsi (deplasare), FC Voluntari (deplasare) și Dinamo (acasă).

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 LIVE VIDEOBenfica – Gil Vicente se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Meciul serii din Liga Portugal 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 5 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și