Închide meniul

Gaz Metan Mediaş şi Academica Clinceni, depunctate din nou! Cum arată clasamentul în play-out. Dinamo nu are emoţii în privinţa locului de baraj

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 13 aprilie 2022, 19:32

Gaz Metan Mediaş şi Academica Clinceni, depunctate din nou! Cum arată clasamentul în play-out. Dinamo nu are emoţii în privinţa locului de baraj

Academica Clinceni şi Gaz Metan Mediaş au mari probleme financiare

Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES

Echipele Gaz Metan Mediaş şi Academica Clinceni au pierdut din nou puncte în clasament, pentru neplata drepturilor finaciare către jucătorii Ronaldo Deaconu, respectiv Marius Cioiu, conform deciziilor Comisiei de Disciplină a FRF de miercuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După aceste depunctări, Gaz Metan Mediaş ocupă locul 10 în play-out, ultimul, cu -17 puncte, iar Academica, locul 9, cu un punct. Cele două echipe sunt practic retrogradate în Liga a 2-a. Dinamo este pe locul 14 în play-out, cu 13 puncte.

Gaz Metan Mediaş şi Academica Clinceni, depunctate din nou

„Cioiu Marius Iulian – ACS FC Academica Clinceni – Neexecutare Hotărâre CNSL – În temeiul art. 85.1.b din RD, se sancţionează clubul ASC FC Academica Clinceni cu interzicerea dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi i se vor scădea puncte. Scăderea de puncte se aplică celor acumulate în campionat de categoria cea mai ridicată, urmând ca la fiecare 15 zile calendaristice de întârziere de plată, echipei în cauza să i se scadă câte două puncte, respectiv pentru perioada 23.03.2022 – 06.04.2022, s-au scăzut două puncte. Termen 27.04.2022.

Deaconu Octavian Ronaldo Andrei vs. CS Gaz Metan Mediaş – Neexecutare Hotărâre CNSL – În temeiul art. 85.1.b din RD, se sancţionează clubul CS Gaz Metan Mediaş cu interzicerea dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi i se vor scădea puncte. Scăderea de puncte se aplică celor acumulate în campionat de categoria cea mai ridicată, urmând ca la fiecare 15 zile calendaristice de întârziere de plată echipei în cauză să i se scadă câte două puncte, respectiv pentru perioada 11.03.2022 – 25.03.2022, s-au scăzut două puncte şi pentru perioada 26.03.2022 – 09.04.2022, s-au scăzut două puncte. Termen 20.04.2022″, se arată pe site-ul LPF.

Dusan Uhrin crede tot mai puțin în salvarea directă de la retrogradare

Dusan Uhrin trăiește cu mari emoții pe banca lui Dinamo. „Câinii” luptă pentru salvarea de la retrogradare, iar antrenorul ceh știe că orice meci rămas de disputat în play-out reprezintă o finală. Următorul adversar al „câinilor” va fi CS Mioveni, iar Uhrin spune că îi va aștepta un duel dificil.

Reclamă

„Nu o duc prea bine pentru că am pierdut în ultimul meci (n.r. – cu FC U Craiova 1948), deși am jucat bine. Cred că e cel mai rău să joci bine și să pierzi cum s-a întâmplat. Nu am făcut multe greșeli, doar două. Dar tot nu sunt mulțumit. Eu încerc să fac tot ce pot, jucătorii trebuie să facă la fel. Sper să putem lupta.

Cu CS Mioveni mă aștept la un meci dificil, chiar dacă a câștigat greu cu Gaz Metan, 2-1. CS Mioveni e o echipă puternică, care joacă simplu. Va fi greu. Pentru mine, fiecare meci poate fi ultimul. Toate partidele sunt decisiv. Eu vreau să câștig, sper că și jucătorii. Dar trebuie să fim mai atenți.

Am spus de la început că va fi destul de dificil să ne salvăm de la retrogradare direct. Aveam 10% șanse să reuşim asta, acum poate procentul e mai mic, dar trebuie să facem tot ce putem. Noi jucăm fotbal pentru a câştiga meciurile, nu pentru a pierde.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii sunt în mare parte pregătiţi pentru acestă partidă, dar nu toţi sunt pregătiţi să reziste 90 de minute. Încercăm să reparăm aceste greşeli, am suportul tuturor jucătorilor”, a spus Dusan Uhrin, la conferința de presă, citat de news.ro.â

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și