Închide meniul

George Ţucudean a dat cărţile pe faţă! Ce spune de relaţia cu Dan Petrescu: "Să nu înţelegeţi că am ceva cu el"

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 19 august 2020, 15:44 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:10

George Ţucudean a dat cărţile pe faţă! Ce spune de relaţia cu Dan Petrescu: "Să nu înţelegeţi că am ceva cu el"

Mediafax Foto / Paul Ursachi via Hepta

George Ţucudean a fost jucătorul celor de la CFR

"Să nu înțelegeți că am ceva cu Dan Petrescu, am jucat cu el, relația antrenor-jucător a fost OK. Probabil el a considerat… nu știu… își urmărește scopul, să câștige.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Probabil el a considerat că trebuie să câștige tot timpul. Și eu sunt la fel. Nici mie, normal, nu îmi convine când nu joc. Dar aveam nevoie de mai multă încredere în situația în care am fost", a spus Ţucudean pentru Prosport.

George Ţucudean: "Să nu fie aceeaşi performanţă ca şi cu Dudelange"

Ţucudean îşi avertizează foştii colegi şi aduce aminte de partida cu Dudelange. Atacantul susţine că declaraţiile pe care le dă Dan Petrescu înaintea meciurilor sunt strategie.

"E psihologie inversă, să te întărească. Noi suntem cei mai slabi, ei sunt cei mai buni. Suntem obișnuiți, ei sunt cei mai buni, noi suntem cei mai slabi. Ne prinde tot timpul nepregătiți. E periculos cu Floriana, orice adversar e periculos, nu știi niciodată, e un singur meci.

Stai să ajungem să jucăm cu Dinamo Zagreb. Nu știu, e greu, sper să nu fie aceeași performanță ca și cu Dudelange. Eu sunt în vacanță, eu nu am presiune. Ei au presiune, e ușor de afară, mai greu din teren. Trebuie să iei meciurile pas cu pas, nu ai ce să faci", a mai spus Ţucudean.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și