Închide meniul

Gheorghe Mustață îi ține partea lui Mihai Stoica în schimbul de replici cu Gigi Becali: ”Este un om cu personalitate și are orgoliul lui!”

Reclamă

Publicat: 24 ianuarie 2022, 21:00

Gheorghe Mustață îi ține partea lui Mihai Stoica în schimbul de replici cu Gigi Becali: ”Este un om cu personalitate și are orgoliul lui!”

Mihai Stoica e manager general la FCSB

Mihai Stoica, într-un meci pentru FCSB /SPORT PICTURES

Gheorghe Mustață îi ține partea lui Mihai Stoica în schimbul de replici cu Gigi Becali

Gheorghe Mustață îl laudă pe Mihai Stoica pentru replica pe care i-a dat-o lui Gigi Becali. Deși l-a ”înțepat” pe managerul general de la FCSB, liderul galeriei roș-albaștrilor a îngropat securea războiului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Nu am văzut postarea lui MM. Dar, dacă MM a reacționat, e foarte bine. Pentru că asta știm că e atitudinea lui MM. Știu că este un om cu personalitate, este prietenul meu. Are orgoliul lui și nu cred că se lasă MM așa cu una, cu două”, a transmis Gheorghe Mustață, potrivit fanatik.ro.

Citește și:

Mihai Stoica, răspuns după atacul lui Gigi Becali, în cazul „Deac

Mihai Stoica i-a răspuns lui Gigi Becali. Directorul sportiv al FCSB a negat acuzaţiile patronului că s-ar fi opus transferului lui Ciprian Deac şi a „contraatcat” spunând că dacă omul de afaceri l-ar fi ascultat vara trecută, echipa nu ar fi fost eliminată de Şahtior Karagandy din Conference League.

„Nu ştiu de unde a rămas Gigi Becali cu impresia asta, dar niciodată n-am spus că Deac e terminat. Am spus că l-am întrebat pe Edy Stăncioiu cum e ca om şi mi-a zis că poate da randament doar la CFR, unde e zona lui de confort.

Înclin să cred că aşa e, dacă mă gândesc la experienţa nereuşită din Germania, evoluţia neconcludentă de la Rapid, cele 3 goluri marcate în 2 ani la Aktobe şi Tobol sau prestaţiile palide de la echipa naţională. Iar Gigi, dacă-l avea pe 5.000€ salariu şi era sigur că e ce trebuie, n-avea niciun sens să mă întrebe pe mine.

Reclamă

Putea să-l semneze aşa cum a făcut-o cu vreo 10 jucători din lotul actual deşi eu am fost contra venirii lor. Poate dacă eram ascultat în vară nu ne făceam de râs cu Karagandy. Sau poate ne făceam. Nimeni nu va afla asta”, a scris Stoica, pe Facebook.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și