Închide meniul

Mihai Stoica, răspuns după atacul lui Gigi Becali, în cazul „Deac”: „Poate dacă eram ascultat în vară nu ne făceam de râs cu Karagandy”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 ianuarie 2022, 12:54

Mihai Stoica, răspuns după atacul lui Gigi Becali, în cazul „Deac: „Poate dacă eram ascultat în vară nu ne făceam de râs cu Karagandy

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, pune presiune pe CFR Cluj

Hepta

„Nu ştiu de unde a rămas Gigi Becali cu impresia asta, dar niciodată n-am spus că Deac e terminat. Am spus că l-am întrebat pe Edy Stăncioiu cum e ca om şi mi-a zis că poate da randament doar la CFR, unde e zona lui de confort.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica i-a răspuns lui Gigi Becali! „Poate dacă eram ascultat în vară nu ne făceam de râs cu Karagandy”

Înclin să cred că aşa e, dacă mă gândesc la experienţa nereuşită din Germania, evoluţia neconcludentă de la Rapid, cele 3 goluri marcate în 2 ani la Aktobe şi Tobol sau prestaţiile palide de la echipa naţională. Iar Gigi, dacă-l avea pe 5.000€ salariu şi era sigur că e ce trebuie, n-avea niciun sens să mă întrebe pe mine.

Putea să-l semneze aşa cum a făcut-o cu vreo 10 jucători din lotul actual deşi eu am fost contra venirii lor. Poate dacă eram ascultat în vară nu ne făceam de râs cu Karagandy. Sau poate ne făceam. Nimeni nu va afla asta”, a scris Stoica, pe Facebook.

Gigi Becali l-a atacat pe Mihai Stoica

Becali a afirmat, duminică, după derby-ul cu CFR Cluj, că ar dori ca Deac să plece de la formaţia campioană pentru că el îi face tot jocul. Totodată, Bacali a reamintit că l-a dorit pe Deac, dar Stoica s-a opus.

„Singurul lucru aş dori ca Deac, nu să se accidenteze, că nu e frumos, să plece în altă parte, undeva, departe, că el le face tot, el le-a luat toate campioantele.

Reclamă

Dacă aş putea să scap de el, că numai el face. Am vrut să-l iau, i-am reproşat lui MM tot timpul, dar mi-a spus că e terminat”, a declarat Becali, citat de digisport.ro. 

Şahtior Karagandy – FCSB 2-1 (5-3 d.l.d) | FCSB, umilită în Conference League

FCSB a fost eliminată în turul doi preliminar al Conference League, de echipa din Kazahstan Şahtior Karagandy, scor 5-3 la loviturile de departajare în meciul retur disputat în Armenia, la Erevan.

În tur, scorul a fost 1-0 pentru FCSB. La finalul prelungirilor de la Erevan, scorul a fost 2-1 pentru formaţia din Kazahstan. Au marcat: Gabyshev ’11, Tattybayev ‘90+1 / Coman ‘76.

Reclamă 4 / 0/3

La loviturile de departajare, pentru FCSB au marcat Coman, Al. Creţu şi Vucur. A ratat Moruţan. Pentru Şahtior Karagandy au marcat Rustemovic, Bukorac, Graf, Atanaskoski şi Tattybayev.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și