Închide meniul

Giani Kiriţă continuă tirada la adresa lui Dusan Uhrin, după ce Dinamo a retrogradat în Liga 2!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 31 mai 2022, 19:14

Giani Kiriţă continuă tirada la adresa lui Dusan Uhrin, după ce Dinamo a retrogradat în Liga 2!

Giani Kiriţă i-a făcut praf pe jucătorii lui Dinamo

Giani Kiriţă, în timpul unui meci demonstrativ / Florin Alboiu / Sport Pictures

Giani Kiriţă continuă tirada la adresa lui Dusan Uhrin, după ce Dinamo a retrogradat în Liga 2. Echipa din Ştefan cel Mare va juca în eşalonul secund pentru prima dată în cei 74 de ani de istorie, iar fostul campion din Ştefan cel Mare a fost, din nou, un car de nervi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mi-a povestit chiar Gică Mihali, care a vorbit cu Uhrin. Au venit fostele glorii să vorbească cu jucătorii. Cu toate că jucătorii nu înțelegeau nimic… îi luau la mișto, dar oamenii au venit din dorința de a face bine. Și Dusan Uhrin a zis: ‘Nu veniți pentru că puneți presiune pe echipă’.

Giani Kiriţă continuă tirada la adresa lui Dusan Uhrin

Pe cine să pui, mă, presiune? Pe ce? Ai numai gloabe în echipă, ăștia nu înțeleg nici de bine, nici de rău. Chiar dacă veneau, nu se întâmpla nimic. Tu, Dusan Uhrin, n-ai voie niciodată în viața ta să le vorbești așa fostelor glorii.

Dusan Uhrin mi s-a părut atât de rece, parcă nici nu-i părea rău că Dinamo a retrogradat. N-am văzut să-i pară rău, ați retrogradat niște nume, niște oameni care au făcut istorie pentru clubul ăsta. Dusan Uhrin a refuzat preparator fizic, el face, el drege, nu vrea pe nimeni în jur. E un antrenor care n-a câștigat nici măcar la pufuleți. Serios! Un antrenor care n-a avut nicio performanță. Nu a avut nimic, dar de fiecare dată când a fost sunat, el a fost cu băgăjelul acolo.

Stai puțin, ai venit de patru ori la Dinamo. Băi, dar l-ați sunat pe Florentin Petre, pe omulețul ăla care antrena la Brăila și se chinuia? E dinamovist și poate să fie antrenor. Cu spiritul ăla mai aduna câțiva. De ce nu aducem foștii dinamoviști? De ce nu l-a sunat pe Claudiu Niculescu? Măcar retrogradam cu ai noștri”, a răbufnit Giani Kiriţă, potrivit digisport.ro.

Reclamă

„Câinii” rup tăcerea după ce Dinamo a retrogradat în Liga 2

„Câinii” rup tăcerea după ce Dinamo a retrogradat în Liga 2. Vlad Morar, marcatorul unicului gol al dinamoviştilor în barajul cu Universitatea Cluj, scor 1-3, a reacţionat după cel mai negru moment din istoria grupării din Ştefan cel Mare.

Niciun jucător nu a vorbit după returul barajului cu „U” Cluj, iar Vlad Morar a rupt tăcerea. Atacantul a vorbit despre presiunea pe care „câinii” au avut-o la baraj, dar şi despre viitorul său.

„Vreau să iau o săptămână vacanță, să uit de tot ce a fost acest an. Și la Mediaș, și la Dinamo, a fost dificil. După voi lua o hotărâre cu ceea ce voi face. A fost o presiune mare pe noi, dar cel mai dureros e pentru suporteri, pentru ei și tot ce înseamnă Dinamo. Sunt fantastici și nu meritau să-și vadă echipa cum retrogradează. Noi, fotbaliștii, ne găsim contracte.

Reclamă 4 / 0/3

Da, este adevărat, s-a discutat ceva. Nu m-ar tenta să merg în Indonezia. Totuși, dacă ar fi un contract super-bun, m-aș gândi, dar la ceea ce mi-au oferit ei, nu se pune problema. Momentan nu am vorbit cu domnul Zăvăleanu nimic pentru a continua și în Liga a 2-a”, a declarat Vlad Morar, potrivit playsport.ro.

Recomandări
  • Giani Kiriţă continuă tirada la adresa lui Dusan Uhrin
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
Vezi toate știrile
Citește și