Închide meniul

Giani Kiriță l-a „distrus” pe Steliano Filip, după ce fundașul lui Dinamo a spus că l-a amenințat: „Suferă de retard fotbalistic”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 1 iunie 2022, 20:13

Giani Kiriță l-a „distrus pe Steliano Filip, după ce fundașul lui Dinamo a spus că l-a amenințat: „Suferă de retard fotbalistic

Giani Kiriţă, imagini rare alături de mama sa

Giani Kiriță este umnul dintre jucătorii importanţi de la Dinamo / Instagram Giani Kiriţă

Giani Kiriță l-a „distrus” pe Steliano Filip, după ce fundașul lui Dinamo a spus că a fost amenințat de fostul mijlocaș. Kiriță s-a dezlănțuit la adresa lui Filip și i-a transmis „să mă evite prin oraș”, după ultima declarație făcută.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Filip a rupt tăcerea și a dezvăluit că a primit un mesaj amenințător de la Kiriță, după ce Dinamo a retrogradat pentru prima oară în istorie în Liga a 2-a.

Giani Kiriță l-a „distrus” pe Steliano Filip, după ce fundașul lui Dinamo a spus că l-a amenințat

„A fost mai pe bătaie, mai pe smardoială, a fost în direcția asta și am preferat să-mi văd de treabă. Când îți spune un om ‘lasă că o să ne întâlnim noi și o să vezi tu'”, a spus Steliano Filip, pentru digisport.ro.

Replica lui Giani Kiriță n-a întârziat să apară. Fostul mijlocaș al lui Dinamo a avut un discurs extrem de dur și i-a „recomandat” lui Filip să îl evite de acum încolo.

„Acest băiat eu cred că suferă de retard rău de tot, mă refer la retard fotbalistic. Uitați-vă la el și o să vedeți ce a putut să facă pe teren în acest campionat. E posibil să-i fi trimis și un mesaj pe Instagram, aici poate că are dreptate, dar ce smardoială visează el?

Reclamă

Păi, el e în stare să se pună cu mine? Oricum, după tot ce a spus acum, îl sfătuiesc să mă evite prin oraș. Nu-i doresc să mai dea ochii cu mine. Niciodată! A făcut o grămadă de nenorociri la Dinamo, iar eu văd că tot mai are tupeul să apară și să vorbească. Cu el în echipă și cu alții ca el, Dinamo a ajuns în B, asta este cel mai dureros”, a spus Giani Kiriță, pentru Prosport.

Steliano Filip a dezvăluit că Giani Kiriță l-a amenințat după retrogradarea lui Dinamo

Fundașul de 27 de ani a vorbit despre valul uriaș de critici care l-a „lovit” după cel mai dezastruos moment din istoria clubului din „Ștefan cel Mare”.

Steliano Filip și-a cerut scuze în fața suporterilor dinamoviști, asumându-și responsabilitatea.

Reclamă 4 / 0/3

„Și când a fost mai bine, dacă a fost vreodată, tot am fost acuzat. Asta e situația, eu nu am vrut să apar. Am dezamăgit multă lume, le cer scuze suporterilor, legendelor lui Dinamo.

Este normal să fiu unul dintre capii listei, să spun așa, fiind și printre cei mai vechi din echipă. Așteptările erau mai mari în dreptul meu, îmi asum și nu prea am ce să comentez.”, a declarat Steliano Filip, pentru digisport.ro.

Filip a recunoscut că a primit un mesaj de amenințare din partea lui Giani Kirița:

„Eu îi respect pe toți, i-am respectat și nu am ce să le răspund. Nu am ce să-i răspund lui Giani, mai ales cu el nu am ce să vorbesc. El m-a înțepat mereu în ultima vreme, știu și de ce, nu este momentul să intru într-o discuție cu el. Atunci, dacă avea ceva să-mi spună, putea să-mi spună personal.

A fost mai pe bătaie, mai pe smardoială, a fost în direcția asta și am preferat să-mi văd de treabă. Când îți spune un om ‘lasă că o să ne întâlnim noi și o să vezi tu…'”, a mai spus Filip.

Steliano Filip este dispus să renunţe la toate restanţele financiare pentru a fi lăsat să plece gratic. Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al dinamoviştilor, se opune acestei oferte şi vrea o sumă de bani pe fundaşul dinamovist, scrie gsp.ro.

Dacă va rămâne la Dinamo, Steliano Filip ar urma să fie cel mai bine plătit jucător din Liga 2. La Dinamo, Steliano Filip are un salaiu de 7.000 de euro pe lună, plus bonusuri de performanţă. Steliano Filip a fost unul dintre cei mai contestaţi jucători de la Dinamo în cel mai „negru” an din istoria „câinilor”.

Reclamă

Giani Kiriţă ştie cum se poate rezolva criza financiară de la Dinamo

Giani Kiriţă ştie cum se poate rezolva criza financiară de la Dinamo. Gruparea din Ştefan cel Mare a retrogradat pentru prima oară în istorie în Liga a 2-a, iar fostul campion este de părere că fosta sa echipă ar trebui „să înceapă din Liga a 4-a”, ținând cont că datoriile clubului sunt foarte mari.

Dinamo a rămas fără palmares, culori şi siglă după ce a pierdut barajul cu U Cluj şi a retrogradat. Echipa din Ştefan cel Mare va juca, în premieră, în Liga 2 după un sezon de coşmar.

„Din punctul meu de vedere, trebuie să fie totul curat la Dinamo, fără datorii. Plecat din Liga a 4-a și construit. Vine și stadionul, în trei ani de zile, din câte am înțeles. Poate stăm și noi trei ani și revenim cu echipa asta curată și cu stadionul nou. Cum ar fi? Eu așa o văd, e mult mai bine.

Dinamo n-o să moară niciodată, o să vedeți. Suntem atât de mulți în toată țara și peste hotare. Doar că oamenii ăștia vor ca totul să fie curat și transparent. Deciziile să le ia oamenii de fotbal. Nu cred că o să se divizeze suporterii, în niciun caz”, a declarat Giani Kiriţă, potrivit digisport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și