Închide meniul

Steliano Filip a dezvăluit că Giani Kiriță l-a amenințat cu bătaia după retrogradarea lui Dinamo: „Lasă că ne întâlnim și vezi tu!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 1 iunie 2022, 18:57

Steliano Filip a dezvăluit că Giani Kiriță l-a amenințat cu bătaia după retrogradarea lui Dinamo: „Lasă că ne întâlnim și vezi tu!

Steliano Filip a dezvăluit că Giani Kiriță l-a amenințat

Steliano Filip a dezvăluit că Giani Kiriță l-a amenințat / Colaj Hepta

Steliano Filip a dezvăluit că Giani Kiriță l-a amenințat, după retrogradarea istorică a lui Dinamo. Fundașul „câinilor” spune că fostul mijlocaș din „Ștefan cel Mare” i-a adresat câte replici violente după barajul pierdut în fața lui U Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Filip a rupt tăcerea, după ce Dinamo a retrogradat în premieră în Liga a 2-a, la 74 de ani de la înființare.

Steliano Filip a dezvăluit că Giani Kiriță l-a amenințat după retrogradarea lui Dinamo

Fundașul de 27 de ani a vorbit despre valul uriaș de critici care l-a „lovit” după cel mai dezastruos moment din istoria clubului din „Ștefan cel Mare”.

Steliano Filip și-a cerut scuze în fața suporterilor dinamoviști, asumându-și responsabilitatea.

„Și când a fost mai bine, dacă a fost vreodată, tot am fost acuzat. Asta e situația, eu nu am vrut să apar. Am dezamăgit multă lume, le cer scuze suporterilor, legendelor lui Dinamo.

Reclamă

Este normal să fiu unul dintre capii listei, să spun așa, fiind și printre cei mai vechi din echipă. Așteptările erau mai mari în dreptul meu, îmi asum și nu prea am ce să comentez.”, a declarat Steliano Filip, pentru digisport.ro.

Steliano Filip a rupt tăcerea, după criticile primite: „A fost mai pe bătaie, mai pe smardoială!”

Filip a recunoscut că a primit un mesaj de amenințare din partea lui Giani Kirița:

„Eu îi respect pe toți, i-am respectat și nu am ce să le răspund. Nu am ce să-i răspund lui Giani, mai ales cu el nu am ce să vorbesc. El m-a înțepat mereu în ultima vreme, știu și de ce, nu este momentul să intru într-o discuție cu el. Atunci, dacă avea ceva să-mi spună, putea să-mi spună personal.

Reclamă 4 / 0/3

A fost mai pe bătaie, mai pe smardoială, a fost în direcția asta și am preferat să-mi văd de treabă. Când îți spune un om ‘lasă că o să ne întâlnim noi și o să vezi tu…'”, a mai spus Filip.

Steliano Filip este dispus să renunţe la toate restanţele financiare pentru a fi lăsat să plece gratic. Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al dinamoviştilor, se opune acestei oferte şi vrea o sumă de bani pe fundaşul dinamovist, scrie gsp.ro.

Dacă va rămâne la Dinamo, Steliano Filip ar urma să fie cel mai bine plătit jucător din Liga 2. La Dinamo, Steliano Filip are un salaiu de 7.000 de euro pe lună, plus bonusuri de performanţă. Steliano Filip a fost unul dintre cei mai contestaţi jucători de la Dinamo în cel mai „negru” an din istoria „câinilor”.

Giani Kiriţă ştie cum se poate rezolva criza financiară de la Dinamo

Giani Kiriţă ştie cum se poate rezolva criza financiară de la Dinamo. Gruparea din Ştefan cel Mare a retrogradat pentru prima oară în istorie în Liga a 2-a, iar fostul campion este de părere că fosta sa echipă ar trebui „să înceapă din Liga a 4-a”, ținând cont că datoriile clubului sunt foarte mari.

Dinamo a rămas fără palmares, culori şi siglă după ce a pierdut barajul cu U Cluj şi a retrogradat. Echipa din Ştefan cel Mare va juca, în premieră, în Liga 2 după un sezon de coşmar.

„Din punctul meu de vedere, trebuie să fie totul curat la Dinamo, fără datorii. Plecat din Liga a 4-a și construit. Vine și stadionul, în trei ani de zile, din câte am înțeles. Poate stăm și noi trei ani și revenim cu echipa asta curată și cu stadionul nou. Cum ar fi? Eu așa o văd, e mult mai bine.

Dinamo n-o să moară niciodată, o să vedeți. Suntem atât de mulți în toată țara și peste hotare. Doar că oamenii ăștia vor ca totul să fie curat și transparent. Deciziile să le ia oamenii de fotbal. Nu cred că o să se divizeze suporterii, în niciun caz”, a declarat Giani Kiriţă, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și