Închide meniul

Ce a spus Gică Hagi despre un transfer al lui Ianis Hagi în La Liga: „A fost cel mai bun!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 iunie 2023, 21:01

Ce a spus Gică Hagi despre un transfer al lui Ianis Hagi în La Liga: „A fost cel mai bun!

Gică Hagi vrea să îl aducă pe Ianis Hagi la Farul

Gică Hagi şi Ianis Hagi / Colaj Hepta

Gică Hagi a vorbit despre un posibil transfer al lui Ianis Hagi în La Liga. Fiul „Regelui” a fost dorit la începutul acestui an de Celta Vigo, echipă care a reuşit să se salveze in extremis de la retrogradare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fost jucător la granzii Real Madrid şi Barcelona, Gică Hagi şi-ar dori să îl vadă pe Ianis în Spania. Într-un interviu acordat jurnaliştilor de la Marca, fostul mare jucător al naţionalei României a vorbit despre viitorul lui Ianis.

Ce a spus Gică Hagi despre un transfer al lui Ianis Hagi în La Liga

„Regele” speră ca Ianis Hagi să îi calce pe urme, dar a recunoscut că mijlocaşul de 24 de ani se simte excelent la Rangers.

(Reporter: Cum vezi viitorul lui Iannis, după accidentare?) A avut un an dificil, dar l-am văzut că este bine în ultimele luni. A început să joace, a fost titular în câteva meciuri și se simte bine. Sper să poată reveni la forma în care era înainte, când a fost cel mai bun.

Da (n.r. dacă i-ar plăcea să-l vadă în fotbalul spaniol?). Eu am jucat acolo mulți ani și sper că într-o zi va ajunge şi el. Ianis este fericit la Rangers, dar fotbalul din Spania creşte frumos„, a declarat Gică Hagi pentru marca.com.

Reclamă

Ianis Hagi şi-a făcut planurile pentru următorul sezon

Ianis Hagi şi-a făcut planurile pentru următorul sezon la Rangers. Internaţionalul român susţine că nu îşi va lua mult timp liber, pentru că a stat departe de teren timp de 13 luni din cauza accidentării suferite în ianuarie 2022.

Ianis Hagi a marcat primul său gol la Rangers, în acest sezon, după o pauză de 16 luni. Internaţionalul român de 24 de ani a punctat în partida din ultima etapă, contra celor de la Hibernian.

Toată lumea își va lua puțin timp liber, dar alții se vor antrena mai mult decât trebuie. Eu voi face asta 100%. Am lipsit 13 luni și asta este suficient pentru mine departe de fotbal! Nu îmi voi lua prea mult timp liber, mă voi concentra pe ceea ce trebuie făcut să devin mai bun.

Reclamă 4 / 0/3

Vreau să fiu pregătit 100% în pre-sezon, din toate punctele de vedere. Ne așteaptă provocări, avem calificări și vrem să revenim în Liga Campionilor și să câștigăm câteva trofee în noul sezon”, a declarat Ianis Hagi, într-un interviu pentru glasgowlive.co.uk.

Ianis Hagi revine la echipa naţională

Mijlocaşul lui Rangers este pe punctul de a reveni la echipa naţională, după ce a ratat startul campaniei.

România are două meciuri „de foc” în luna iunie. În primul joc, vineri, 16 iunie, de la 21:45, naţionala României va juca în Kosovo, urmând ca peste 3 zile, luni, 19 iunie, de la 21:45, să evolueze la Lucerna împotriva Elveţiei. Partida României cu Kosovo va fi în exclusivitate pe Antena 1, precum şi în format live video, pe AS.ro.

Selecționerul Edward Iordănescu a trimis 17 convocări preliminare pentru fotbaliști de la cluburi din afara României. Numărul jucătorilor care au primit convocare preliminară este mai mic decât la precedentele acțiuni deoarece selecționerul, având în vedere că este final de sezon, a preferat să nu strice pauza competițională și începutul pregătirii altor fotbaliști care ar fi avut șanse mai mici de a fi convocați. În plus, pe lista inițială s-au aflat și alți jucători, dar aceștia sunt în vederile selecționerului Under 21, Emil Săndoi, pentru EURO U21 2023.

Pe lista finală ce va fi comunicată ulterior se vor regăsi o parte dintre aceștia, alături de fotbaliști din campionatul intern.

PORTAR: Ionuț Radu (Auxerre | Franța, 4/0);

FUNDAȘI: Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 11/1), Vlad Chiricheș (Cremonese | Italia, 75/0), Adrian Rus (Pisa | Italia, 17/1), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 24/2), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 5/0), Virgil Ghiță (Cracovia | Polonia, 1/0), Marius Briceag (Korona Kielce | Polonia 0/0);

Reclamă

MIJLOCAȘI: Alexandru Cicâldau (Ittihad Kalba | EAU, 29/4), Marius Marin (Pisa | Italia, 10/0), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 58/12), Olimpiu Moruțan (Pisa | Italia, 7/1), Alexandru Dobre (Famalicão | Portugalia, 1/0), Valentin Mihăilă (Parma | Italia, 10/1), Dennis Man (Parma | Italia, 18/6), Ianis Hagi (Glasgow Rangers | Scoția, 24/2);

ATACANT: George Pușcaș (Genoa | Italia, 34/10)„, se anunţă pe site-ul frf.ro.

Recomandări
  • Gică Hagi, anunţ despre viitorul lui Ianis Hagi
  • Ce a declarat „Regele” în Marca

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și