Închide meniul

Gică Hagi a sărit în ajutorul refugiaţilor! Doi ucraineni se antrenează la academia „Regelui”: „Vor avea ocazia să-și continue activitatea sub culorile Farului”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 martie 2022, 10:46

Gică Hagi a sărit în ajutorul refugiaţilor! Doi ucraineni se antrenează la academia „Regelui: „Vor avea ocazia să-și continue activitatea sub culorile Farului

Doi refugiaţi ucraineni se antrenează la Academia Hagi

academiahagi.ro

Cei doi, care sunt verişori, au reuşit să părăsească Ucraina de îndată de Rusia le-a invadat ţara. Şi alţi conaţionali de-ai lor sunt aşteptaţi la Constanţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Doi refugiaţi ucraineni se antrenează la Academia Hagi

Începând din această săptămână la antrenamentele de juniori ale clubului Farul participă doi jucători ucraineni. Roman Barhan și Dmitri Kutsenco au reușit să părăsească Ucraina alături de familiile lor în prima zi de război și s-au stabilit între timp la Constanța. Cei doi tineri jucători sunt verișori, practicau fotbalul la Cernomoreț Odesa și vor avea ocazia să-și continue activitatea fotbalistică sub culorile Farului.

Dmitri Kutsenco are 14 ani și se antrenează cu grupa 2008 (antrenor Marius Axinciuc), iar Roman Barhan, în vârstă de 12 ani, participă la antrenamentele grupei 2010 (antrenor Ionuț Florea).

Președintele Academiei Hagi, Pavel Peniu, și directorul coordonator al grupelor de juniori care se pregătesc în complexul Farul, Dorel Zaharia, au ajutat la integrarea celor doi sportivi„, anunţă academiahagi.ro.

Şi alţi tineri fotbalişti, care au fugit din calea războiului, sunt aşteptaţi la Constanţa pentru a se pregăti la grupele de juniori de la clubul lui Gică Hagi.

Reclamă

Farul și Academia Hagi sprijină copiii din Ucraina și sunt de acord să-i primească pe toți tinerii fotbaliști refugiați în țara noastră pentru a-i face să uite de momentele grele prin care trec„, a declarat Dorel Zaharia.

Gică Hagi a răbufnit după invazia Rusiei în Ucraina

Gică Hagi a oferit un discurs-manifest după ce Rusia a invadat Ucraina. „Regele” critică în termeni duri decizia luată de Vladimir Putin şi susţine că totul se rezumă la bani.

Cu toții ne dăm seama ce bine e să ai pace, să fie liniște. Cred că nimeni în lume nu-și dorește acest lucru. Eu îmi doresc să se oprească cât mai repede, toată lumea pierde din acest lucru. Zic și eu «stop» cât mai repede, să se înțeleagă.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt foarte multe interese, foarte mulți bani la mijloc. Din cauza asta vin toate problemele societății în momentul de față, de la interese mari și bani foarte mulți. Nu ne mai săturăm! Ar trebui să fim oameni, mai normali, să eliminăm aceste lucruri care nu mai au ce căuta în societate.

Cei care au intrat în Ucraina ar trebui să se oprească. Noi, ceilalți, suntem mici. Cei mari, care au putere și informații, să se oprească cât mai repede. Nu e nevoie de așa ceva. Vrem pace, liniște, să fie sport, cultură, sănătate, viață frumoasă.

Gică Hagi: „Pentru binele tuturor, opriți-vă!”

Nu putem trăi cu bombe și cu ce vedem, asta nu poate exista. Nu-mi vine să cred, de când a început sunt șocat. Vreau, nu vreau, mă gândesc mai mult la acest lucru decât la fotbal. Opriți-vă, să ne bucurăm cu toții de sănătate și de liniște, să fie pace pe pământ!

Nu știu ce e în mintea celor care atacă, care pornesc un război. Ce gândesc, ce vor să facă? Nu le ajunge ce au? Ce vrei, de ce vii la mine în casă? Le vrei pe toate? Nu vă săturați, la câți bani și câtă putere aveți? Noi, cei normali, vrem să trăim și noi frumos.

Dezamăgire, suferință… nu-mi vine să cred, e dureros că în timpurile astea s-a ajuns la așa ceva. Am avut pandemie doi ani, acum a venit și asta. Pentru binele tuturor, opriți-vă!

Din păcate, eu sunt mic. Ce am zis eu e nimic, nu cred că se ia în seamă. Cei care au bani mulți să nu facă războaie! Să investească în sport, în cultură, în filme, teatru, actori. Fiecare țară să aibă integritatea ei, să ne simțim bine. Mi-e greu să înțeleg”, a spus Hagi.

Reclamă
Recomandări
  • Rusia a declanşat război total în Ucraina
  • Roman Barhan și Dmitri Kutsenco s-au refugiat la clubul lui Gică Hagi

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și