Închide meniul

Gică Hagi a vorbit despre transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray. Ce i-a transmis „urmaşului” său de la Istanbul

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 august 2021, 10:43

Reclamă
Gică Hagi a vorbit despre transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray. Ce i-a transmis „urmaşului său de la Istanbul

Gică Hagi, despre revenirea la echipa națională

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

„Regele” i-a sfătuit pe Olimpiu Moruţan şi pe noul său coechipier, Alexandru Cicâldău, să fie pregătiţi să joace la un alt nivel în Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a vorbit despre transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray

Este îmbucurător că doi jucători români ajung la un club atât de mare, așa cum e Galatasaray. Trebuie să fie conştienţi că trebuie să facă acel salt valoric, au nevoie de timp de adaptare. Trebuie să aveţi răbdare cu ei.

Este o schimbare destul de mare când ajungi la un club atât de mare, cu alt ritm, altă intensitate şi trebuie să le dăm timp. Sunt jucători talentaţi amândoi, atât Cicâldău, cât şi Moruţan. Dacă au ajuns să semneze cu Galatasaray înseamnă că sunt valoroşi„, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă.

Galatasaray e aproape de transferul lui Olimpiu Moruţan, care va semna până în 2026, după ce va face azi vizita medicală. Mijlocaşul cotat la 2.8 milioane de euro va purta un tricou greu la gruparea Cim Bom, pe care în trecut l-a deţinut şi Gică Hagi.

Reclamă
Reclamă 4

Turcii de la takvim.com susţin că Moruţan va fi noul număr 10 al Galatei, un număr pe care Alexandru Cicâldău l-a refuzat la venirea în Turcia, alegând 33. La ultimul meci disputat de Galatasaray, nimeni de pe teren sau de pe banca de rezerve nu a avut în dotare tricoul cu numărul 10.

Olimpiu Moruţan, salariu uriaş la Galatasaray

Gigi Becali a dezvăluit că Olimpiu Moruţan va câştiga anual 800.000 de euro, un salariu care cu bonusuri poate ajunge până la 1.2 milioane de euro. Asta în situaţia în care la FCSB el încasa 180.000 de euro pe an.

FCSB se va alege cu cel puţin 4.2 milioane de euro din afacerea Moruţan. Bonusurile până la 5.7 milioane de euro vor ţine de prezenţa turcilor în cupele europene, dar şi de numărul de meciuri pe care jucătorul de 22 de ani le va disputa pentru echipa lui Fatih Terim.

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:27

„Meciul rușinii!” Belgienii se tem înainte de Slovacia – România! Reacția categorică: „Trebuie să avem grijă!”

0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19 25 iun.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și