Închide meniul

Gică Hagi ameninţă FCSB şi spune că vrea locul 2: „E un obiectiv mare, dar nu imposibil”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 martie 2022, 21:44

Gică Hagi ameninţă FCSB şi spune că vrea locul 2: „E un obiectiv mare, dar nu imposibil

Gică Hagi e antrenorul Farului Constanţa

EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

  • Gică Hagi vrea locul 2 în Liga 1
  • Anunţul făcut de „Rege”

În acest moment, FCSB, ocupanta locului 2, ar intra în playoff cu un avans de 6 puncte în faţa celor de la Farul. Hagi e convins că echipa sa poate să recupereze şi să obţină locul al doilea în Liga 1, cel care asigură calificarea în tururile preliminare ale Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi vrea locul 2 în Liga 1, ocupat acum de FCSB

Noi în vară, toţi, cu staff-ul cu echipa am început o muncă. Eram la început cu toţii şi în 7 luni părerea noastră e că am revenit la origini. Suntem pe primul loc atât ofensiv, cât şi defensiv, echipa arată bine, îşi respectă principiile. Deja jucatorii înţeleg lucrurile. Suntem mulţumiţi şi fericiţi.

Performanţele pe care le-am făcut în acest an printr-o muncă foarte bine făcută, muncită, făcută foarte bine de jucători care s-au dedicat meseriei. Sunt lucruri bune pe care le-am făcut, care ne dau încredere! (n.r. despre obiectivul din actualul sezon) Locul 2. Astăzi am avut şedinta cu ei, acum am terminat-o. E un obiectiv mare, dar nu imposibil.

Reclamă

Trebuie să ne punem obiective mari întotdeauna. trebuie să fii motivat, provocat şi ne dorim lucrul ăsta. E datoria mea, meseria mea să îi motiveze şi să le dau obiective. Noi ştim clar ce obiective avem şi atunci mergem pe ele„, a declarat Gică Hagi la telekomsport.ro.

Toni Petrea se teme că poate pierde locul 2

FCSB a pierdut două meciuri consecutive în Liga 1. Cu Farul, scor 0-2, şi cu FC Argeşi. După ce a fost învins de Hagi, acum două etape, Toni Petrea spunea că FCSB poate pierde locul al doilea dacă jucătorii nu îşi schimbă atitudinea.

Reclamă

Un meci slab din partea noastră, pe care ar trebui să-l uităm cât mai repede dacă mă uit doar la scor. Din punct de vedere tactic am făcut foarte multe greșeli. Pe lângă faptul că am făcut greșeli defensive, pe faza de atac am exagerat foarte mult cu acțiuni individuale. Nu am creat un joc colectiv, nu am avut o posesie. Totul a venit după câteva acțiuni individuale. O victorie meritată a celor de la Farul, îi felicit. Trebuie să ne dea de gândit, dacă jucăm așa o să avem probleme și pentru locul 2″, spunea Toni Petrea, după înfrângerea cu Farul.

Citește și:

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis
Echipa naţională • 16:26
Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat”
Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite
Liga 1 • 14:40
Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
"Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?" Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri
Fotbal • 10:08
„Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!”