Închide meniul

Gică Hagi ar putea să dea lovitura carierei cu Enes Sali. „Poate să fie vândut cu peste 50 de milioane de euro!” Cuvinte uriașe pentru puștiul convocat la naționala României

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 noiembrie 2021, 15:58

Gică Hagi ar putea să dea lovitura carierei cu Enes Sali. „Poate să fie vândut cu peste 50 de milioane de euro! Cuvinte uriașe pentru puștiul convocat la naționala României

Enes Sali a fost convocat de Mirel Rădoi

Facebook Farul Constanţa

Dumitru Dragomir crede că Enes Sali poate ajunge să valoreze și 50 de milioane de euro. În prezent, puștiul lui Gică Hagi e cotat la 200.000 de euro, potrivit transfermarkt.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir, cuvinte uriașe pentru Enes Sali

„Mi se pare un super talent. La 16 ani fără două luni, vai de capul meu…e diabolic. Să vedem dacă-l țin plămânii. E forțat prea mult…La ce preț ajunge? Depinde! Dacă ajunge ca Hagi atunci poate să fie vândut cu peste 50 de milioane de euro.

Dacă are valoarea lui Gheorghe Hagi…nu am mai văzut în ultimii ani pe cine de valoarea lui. Să-l prindă pentru România de aceea l-au selecționat. Nu o să ne salveze el, dar dacă ajunge ca Hagi poate! Ce face cu mingea în regim de viteză e uluitor. Nu-l cunosc, dar l-am urmărit la televizor”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit prosport.ro.

8 meciuri a bifat Enes Sali pentru Farul Constanța în acest sezon al Ligii 1. Jucătorul născut la Toronto a reușit să înscrie într-o victorie cu Academica Clinceni, scor 5-0, devenind cel mai tânăr marcator din istoria campionatului românesc, la 15 ani, șase luni și 21 de zile.

Enes Sali poate intra din nou în istoria fotbalului românesc, dacă va fi folosit de Mirel Rădoi într-unul din meciurile cu Islanda și Liechtenstein. El va deveni cel mai tânăr jucător care evoluează pentru echipa națională.

Reclamă

Citește și:

Enes Sali: „Domnul Hagi mi-a spus să dau cât mai mult din mine”

Sali a dezvăluit ce a simțit când a primit convocarea de la Federația Română de Fotbal, dar și ce sfat i-a dat Gică Hagi.

”Am primit un mesaj. Nu știam cum să mai reacționez, era ceva șocant pentru mine, nu știam cum să reacționez. După 10 minute am realizat și am fost foarte bucuros. Va fi un sentiment plăcut, e un vis pentru mine.

Domnul Hagi mi-a spus să dau cât mai mult din mine, să am încredere și să merg acolo cu capul sus. Nu știu cum mă voi simți în vestiar, dar sper să mă acomodez repede și să mă înțeleg bine cu băieții. E alegerea 100%, joc pentru România”, a dezvăluit Enes Sali.

Reclamă 4 / 0/3

Enes Sali s-a născut la Toronto, Canada, pe 23 februarie 2006. Înainte să ajungă sub aripa lui Gică Hagi, el a fost timp de un an în celebra academia a celor de la Barcelona, „La Masia”.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și