Închide meniul

Gică Hagi l-a făcut praf pe Jean Vlădoiu, după acuzele de jocuri de culise: „Când eşti slab, te ascunzi, vii cu dezamăgiri!”. „Regele” nu s-a mai abținut

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 martie 2022, 21:44

Gică Hagi l-a făcut praf pe Jean Vlădoiu, după acuzele de jocuri de culise: „Când eşti slab, te ascunzi, vii cu dezamăgiri!. „Regele nu s-a mai abținut

Gică Hagi e antrenorul Farului Constanţa

EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Farul Constanţa a obţinut calificarea în play-off după ce a învins-o pe FC Botoşani cu 2-0, în penultima rundă din sezonul regulat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi l-a distrus pe Jean Vlădoiu, după acuzele de jocuri de culise: „Când eşti slab, te ascunzi, vii cu dezamăgiri!”

La finalul partidei de la Ovidiu, Gică Hagi s-a arătat extrem de bucuros pentru realizarea echipei sale, dar a comentat şi acuzele de jocuri de culise făcute de Jean Vlădoiu.

„Regele” l-a desființat pe președintele lui FC Argeș:

„Omul valoros vorbește prin fapte făcute pe teren, prin performanțe. Ceilalți spun vorbe goale și prostii. Când ești slab, te ascunzi, vii cu dezamăgiri. Din păcate a greșit total și a zis o prostie mai mare decât el.”, a spus Gică Hagi, pentru digisport.ro.

Jean Vlădoiu acuză jocuri de culise în Liga 1

Jean Vlădoiu a răbufnit la adresa FCSB-ului, care a pierdut categoric confruntarea cu Farul Constanța, scor 0-2, din etapa precedentă.

Reclamă

”Nu ne mai gândim la play-off după am văzut meciul cu Farul! Am văzut ce s-a întâmplat cu FCSB. Ce să mai?! Nu are niciun sens. Noi ne-am consolidat locul 7 și o să jucăm pentru puncte. Nu ne temem de arbitraj, pentru că FC Argeș nu a avut probleme din punctul ăsta de vedere. Sper să câștigăm măcar așa, pentru moralul nostru.

Eu cred că pe toți ne-a surprins. Când evoluezi împotriva unei echipe care se bate să câștige titlul și se joacă de asemenea manieră, să aibă meciul la discreție din primele cinci minute până în minutul 90! Dominarea ca dominare, dar vorbim de ocazii! Farul putea să mai dea vreo două-trei goluri! Ce să spun? Noi ne jucăm șansa noastră. Va fi un play-out foarte interesant și greu.

Jean Vlădoiu: ”FCSB a demonstrat ce forță are, mai puțin în meciul cu Farul Constanța!

Noi ne vom bate și cu FCSB, dar va fi cu siguranță un meci foarte greu. Repet, vor arăta altfel față de meciul cu Farul. Să câștigăm noi meciul ăsta și la Botoșani va fi care pe care. O să vedeți diferență și de atitudine și tot ce vreți! Va fi un alt FCSB. Sunt ferm convins, dar și noi suntem la fel de montați. Cred că era mai interesantă lupta dacă nu ar fi câștigat cei de la Farul pe Național Arena.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a demonstrat ce forță are, mai puțin în meciul cu Farul Constanța! Chiar sunt curios să vedem cum va juca FCSB cu noi. Sper ca pe viitor să nu mai avem parte să trăim timpurile când era domnul Jean Pădureanu cu acea Cooperativă. Îmi doresc să nu mai existe în fotbalul românesc asemenea momente”, a declarat Jean Vlădoiu, citat de fanatik.ro.

Farul – FC Argeş 2-0 | Reacţia lui Gică Hagi, după calificarea în play-off

„Sunt fericit. Le mulţumesc jucătorilor, le mulţumesc suporterilor, care au contribuit şi ei foarte mult la lucrul acesta. Este o performanţă mare, din primul an. E fericire mare, am luptat, am jucat bine, am meritat din toate punctele de vedere. Merităm să fim acolo.

Felicit jucătorii, ştiu cât au muncit şi au suferit. Câte şedinţe am avut până am atins obiectivul. Am ajuns acolo şi ne-a crescut încrederea. Au crescut şi jucătorii tineri, au meritat şi bonusul pe care îl au.

Totul e greu în fotbal. Mama aşa m-a învăţat. Când duci linguriţa la gură, trebuie să munceşti. Ne place să muncim. Facem treabă bună. S-a văzut pe teren din prima şi până în ultima etapă. Am avut şi sincope, e normal să fie aşa. Era logic că va fi greu azi, am întâlnit o echipă foarte bună. Rapizi, tehnici, care vor să joace fotbal.

Farul – FC Argeş 2-0 | Întrebarea care l-a înfuriat pe Gică Hagi: „Scuză-mă, cum doar în ultimele două etape?”

Scuză-mă, cum doar în ultimele două etape? (n.r. – când a fost întrebat dacă Farul s-a calificat în play-off datorită jocului bun din ultimele două etape). Dar în cele în care am câştigat cu 8-2, cu 5-0, astea nu se pun? Toate sunt victorii.

Chiar și meciurile în care nu am marcat, am scos în evidență că mai avem de lucrat. Echipa asta era nouă, în vară, cu un antrenor nou. Reprezentăm Dobrogea și Constanța. Mă bucur că ne-am atins obiectivul în primul an.

Farul – FC Argeş 2-0 | Gică Hagi, replică savuroasă: „M-am născut să câştig!”

Când stați cu mine de vorbă, trebuie să știți un singur lucru: m-am născut să câştig. Meci de meci pregătesc jocul şi nu sunt vorbe goale. Mă ştiţi dintotdeauna, am mentalitate de învingător. Când câştigi, devii valoros. Când câştigi, eşti respectat. Asta le transmit jucătorilor. Tot timpul vreau să progresăm, vreau să promovăm jucători tineri şi echipa să câştige fiecare mare.

Reclamă

Avem obiectivul să fim cei mai buni. Avem vreo echipă care a jucat mai bine decât noi? Inclusiv CFR-ul a recunoscut. Ne-a dominat cineva? Arătaţi-mi meciul! În afară de UTA, în prima etapă, noi am dominat mereu. Am şi pierdut, am avut şi meciuri fără gol marcat. Dar se întâmplă şi la Barcelona, şi la Real Madrid. Noi vrem să câştigăm toate meciurile.”, a spus Gică Hagi, pentru digisport.ro.

Farul Constanţa, calificată în play-off-ul din Liga 1

Graţie victoriei din această seară, Farul a adunat 48 de puncte şi nu mai poate pierde locul de play-off.

14 victorii, 6 egaluri şi 9 înfrângeri a adunat formaţia lui Hagi în stagiunea curentă, reuşind să marcheze 42 de goluri.

Jefte este golgheter-ul constănţenilor, cu 15 goluri.

Citește și:
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și