Închide meniul

Farul – FC Botoșani 2-0. Echipa lui Gheorghe Hagi s-a calificat matematic în play-off! Emoțiile continuă pentru moldovenii lui Croitoru. FC Voluntari, performanță istorică

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 martie 2022, 19:50

Farul – FC Botoșani 2-0. Echipa lui Gheorghe Hagi s-a calificat matematic în play-off! Emoțiile continuă pentru moldovenii lui Croitoru. FC Voluntari, performanță istorică

Gică Hagi e antrenorul Farului Constanţa

EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Odată cu victoria Farului, e sigură de prezența în play-off și FC Voluntari. FC Botoșani se va bate în ultima etapă din sezonul regulat pentru poziția a șasea cu FC Argeș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul – FC Botoșani 2-0

Final de meci! Farul s-a impus cu 2-0

Min 90 +1: GOOOL Farul! A înscris Bradley de Nooijer.

Min 45: Pauză! Scorul este 1-0.

Min 38: Jefte Betancor a ratat un penalty! Atacantul Farului a șutat pe jos în colțul din dreapta al portarului, dar Eduard Pap a intervenit spectaculos.

Reclamă

Min 17: GOOOL Farul! Eduard Pap a scăpat în față o minge care a căzut pe transversală, iar Dragoș Nedelcu a înscris cu poarta goală.

Min 1: A început meciul.

Probleme tehnice cu echipamentul unui tușier. Începutul partidei a fost amânat.

Reclamă 4 / 0/3

FARUL: Aioani – Dussaut, Larie, Mladen, De Nooijer – Artean, Nedelcu, Grameni – Jefte Betancor, Ad. Petre, Omoh
REZERVE: Brănescu, Boboc, D. Sîrbu, Radaslavescu, Purece, Pitu, Moldoveanu, E. Sali, Buta
ANTRENOR: Gheorghe Hagi

FC BOTOȘANI: Ed. Pap – Haruț, Dawa, Șeroni, Dragu – Ed. Florescu, E. Papa – Braun, D. Croitoru, Fili – M. Roman
REZERVE: M. Contra, Patache, Tîrcoveanu, Lupeta, Dican, Mailat, Mateus Santos, Țigănașu, Tisdell
ANTRENOR: Marius Croitoru

Știrea inițială

Farul – FC Botoșani | Gică Hagi: „Am convingerea că vom face o nouă partidă reușită!”

„Cum a fost în tur la ei, la fel văd meciul și la noi, o partidă deschisă, cu ambele echipe căutând victoria. Va fi un meci interesant. Cu o victorie ne atingem un obiectiv care era al vestiarului la începutul anului. Sperăm să vină această victorie, pentru că merităm. Jucăm un fotbal bun și am convingerea că vom face o nouă partidă reușită.

Venim după un meci foarte bun la București și sperăm că vom fi pregătiți foarte bine pentru această partidă, importantă, decisivă. Trebuie să luăm cele trei puncte. Întâlnim un adversar la fel de puternic. FC Botoșani iese la joc, are o mentalitate foarte bună, cu un antrenor tânăr, talentat și ambițios, care promovează un fotbal foarte bun.

Cum a fost în tur la ei, la fel văd meciul și la noi, o partidă deschisă, cu ambele echipe căutând victoria. Va fi un meci interesant. Cu o victorie ne atingem un obiectiv care era al vestiarului la începutul anului. Sperăm să vină această victorie, pentru că merităm. Jucăm un fotbal bun și am convingerea că vom face o nouă partidă reușită”, a spus Gică Hagi, la conferința de presă dinaintea meciului.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și