Închide meniul

Gică Hagi le răspunde contestatarilor. ”Suntem singura echipă care a pățit asta!”

Antena Sport Publicat: 21 iunie 2020, 13:08 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:01

Reclamă
Gică Hagi le răspunde contestatarilor. ”Suntem singura echipă care a pățit asta!”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Gică Hagi le răspunde contestatarilor. ”Suntem singura echipă care a pățit asta!”

Hagi susține că a băgat copiii în teren pentru că Viitorul este programată la trei zile. În acest fel, el nu are cum să folosească aceeași titulari, optând să ruleze cât mai mult lotul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi spune că Viitorul este dezavantajată de program

”Noi am jucat la trei zile. Suntem singura echipă care, la începutul campionatului, a jucat la 3 zile. A treia zi a jucat, nu după trei zile. Aşa am fost programaţi. La fel cum a fost etapa trecută, cu Târgovişte, şi cu Sibiu acum … sunt două echipe care nu au jucat”, a spus Hagi la conferința de presă.

Luni seară FC Viitorul va evolua pe teren propriu cu FC Hermannstadt. Sibienii au un antrenor nou, iar Hagi susține că va fi un duel extrem de greu, dar speră să bifeze victoria. 

”Ne dorim victorie şi sperăm să o obţinem. Cu siguranţă va fi greu, chiar dacă au schimbat în ultima săptămână antrenorul. La experienţa pe care o au jucătorii va fi un meci foarte greu. Sunt aspecte, detalii, de care trebuie să ţii cont. Important e să ne facem jocul nostru şi să îi desfacem bine. Să avem posesie bună şi să marcăm goluri”, a mai declarat Hagi.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte Vezi toate știrile
Citește și