Închide meniul
VIDEO

Gică Hagi, mesaj radical pentru autorități! Și-a pus mâna la gât în timpul unui discurs manifest: ”Sunt în mare cu colacul, salvează-te!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 iulie 2022, 12:42 / Actualizat: 9 iulie 2022, 13:47

Gică Hagi, mesaj radical pentru autorități! Și-a pus mâna la gât în timpul unui discurs manifest: ”Sunt în mare cu colacul, salvează-te!”

Gică Hagi l-a auzit pe Mihai Rotaru şi a cerut să intre în direct

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă / Antena Sport

Gică Hagi a avut un mesaj radical pentru autorități. „Regele” ia în calcul retragerea de la Farul Constanţa, unde nu mai vrea să fie în conducerea clubului. Gică Hagi îşi doreşte doar să antreneze echipa, iar, dacă rezultatele nu vor apărea, fostul mare internaţional anunţă că e dispus să fie înlocuit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi trage un semnal de alarmă cu privire la viitorul Farului Constanţa. „Regele” este de părere că echipa are nevoie de investitori puternici pentru a deveni o forţă în România. Ba mai mult, fostul mare fotbalist este de părere că ţara noastră are nevoie de lege care să ajute mult mai mult sportul.

Gică Hagi, mesaj radical pentru autorități

„Firme puternice trebuie să vină. Am investit, sunt acţionar, dar vreau să rămân cu partea mea. Meseria mea nu e de conducător. Eu sunt antrenor, nu conducător. Nu vreau să fac munca la buget, cum am făcut în ultimii 12 ani. A venit momentul să schimbăm lucruri clare. Vreau să rămân cu maxim 10%-20% din acţiuni la Farul. 

O să rămân cu funcţia de manager. Dacă sunt competitiv, o să rămân pe bancă. Dacă nu, o să mă retrag şi o să vină altcineva. Trebuie să schimbăm lucruri clare. Eu am drumul meu. Astăzi o să fiu, mâine n-o să fiu. Acţionar voi rămâne ‘forever’ la Farul. Vrem să facem un club la fel ca în afară. Voi vreţi să fiu cel mai bun, să câştig toate meciurile. Sper să vină lumea puternică!

Cei de sus trebuie să scoată lege pentru România, pentru sportul românesc. Afacerile se fac cu firme, care pot cumpăra acţiuni. Să vină să cumpere. Altfel ne înecăm. Noi suntem colacul acum. Sunt în mare cu colacul, salvează-te! Eu ce să fac? Anul trecut am avut salariu 500 de euro. Până când? Şi eu vreau să fiu plătit, dorit!”, a transmis Gică Hagi.

Reclamă

Gică Hagi a ratat un nou mandat la Galatasaray

Gică Hagi rămâne la Farul Constanţa. După ce au apărut informaţii că „Regele” ar fi foarte aproape de o revenire la Galatasaray, turcii au făcut anunţul oficial legat de noul antrenor, Okan Buruk.

După plecarea în ianuarie a antrenorului vedetă Fatih Terim, succesorul său la cârma lui Galatasaray, spaniolul Domenec Torrent, fost asistent al lui Pep Guardiola, nu a reuşit să îmbunătăţească rezultatele şi a fost demis la finalul unui sezon dezamăgitor.

Reclamă 4 / 0/3

„Leii” din Istanbul, cea mai de succes echipă din Turcia (22 de titluri de ligă), au terminat pe locul 13 în ligă, cel mai prost clasament din istoria lor. Okan Buruk a purtat culorile celor de la Gatasaray timp de 12 sezoane.A câştigat în special Cupa UEFA, în 2000.

Hagi a ratat astfel al treilea mandat la Galatasaray, după cele martie 2004 – mai 2005 şi octombrie 2010 – martie 2011. Ca fotbalist, el a câştigat 10 trofee alături de turci, printre care patru titluri de campion, Cupa UEFA şi Supercupa Europei.

EXCLUSIV | Gică Hagi, lecție de modestie la Galatasaray

Invitat la AS.ro LIVE, Daniel Stanciu a dezvăluit că Hagi conducea o mașină asemănătoare cu un Fiat, la fel ca și ceilalți fotbaliști. Mentalitatea l-a ajutat pe Gică Hagi să se impună la Galatasaray și l-a făcut unul dintre cei mai iubiți jucători ai clubului.

”Mentalitatea a fost marea problemă a jucătorilor români. În construcția unei vedete intră foarte mult și mentalitatea și posibilitatea lui de a se adapta în orice mediu. Hagi ajunsese la un nivel și el mergea cu un Fiat. I-au zis ăia, la Galatasaray: domne, îți dăm cea mai tare mașină!

El a refuzat, a zis că vrea aceeași mașină pe care o au și ceilalți jucători. Nu a luat una nouă. Nu a vrut o super casă, a luat un apartament. A fost un tip care s-a impus pentru că-i plăcea fotbalul. El o făcea din plăcere”, a povestit Daniel Stanciu la AS.ro LIVE, în toamna lui 2021.

Recomandări
  • Gică Hagi, mesaj radical pentru autorități
  • Și-a pus mâna la gât în timpul unui discurs manifest

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano Vezi toate știrile
Citește și